nieuwe site?

Prijsvraag: I, Daniel Blake

Win vrijkaarten en dvd's

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een Ken Loach-pakket. Het pakket bevat twee vrijkaartjes voor Gouden Palm-winnaar I, Daniel Blake en de dvd's van Looking for Eric en The Angels' Share.

Over de film

De 59-jarige timmerman Daniel (Johns) heeft een zwak hart maar wil toch graag werken. Helaas werken ze hem bij het arbeidsbureau vooral tegen. Daniel wordt gek van het jargon, de computers, en de bevoogdende begeleiders. Sociaal-realistisch drama van het beproefde duo Ken Loach (regie) en Paul Laverty (scenario). Iets te simpel en direct soms, omdat goed en slecht wel heel duidelijk worden afgetekend. Maar de mensen in de film zijn levensecht en de kwestie is urgent. Vond ook de jury in Cannes, die de film in 2016 de Gouden Palm (voor beste film van het festival) gaf.

Mail en win

Om kans te maken op dit Ken Loach-pakket stuur je een mail met daarin je naam en adres naar prijsvraag@cinema.nl.  Een toelichting waarom je deze films graag wilt zien, verhoogt je kansen... Je mail moet voor 10 december 2016 binnen zijn. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.