Prijsvraag: Kubo and the Two Strings

Win de dvd

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op de dvd van het ontroerende en intelligente stop-motion sprookje Kubo and the Two Strings.

Over de film

Ontroerend en intelligent stop-motion sprookje over de jonge verhalenverteller Kubo, die in een gefantaseerd Japan ontdekt dat de familielegendes die hij van zijn moeder meekreeg – zijn vader was een moedige krijger, zijn opa de kwaadaardige maankoning – allemaal waar blijken te zijn. Het is het begin van zijn eigen spannende avontuur, waarin hij samen met een pratende aap en een kever-samoerai op zoek gaat naar een magisch pantser. Technisch perfecte, ronduit betoverend ode aan de kracht van verhalen. Wel iets te eng voor de jongste kijkers. Geproduceerd door animatiestudio Laika (Coraline, The Boxtrolls).

De film is op 1 februari door distributeur Universal Pictures uitgebracht op dvd en blu-ray. Met daarop zowel de Nederlandstalige versie (met steemen van oa Kim van Kooten en Benja Bruijning) en de originele versie (stemmen van Charlize Theron en Matthew McConaughey).

dvd winnen?

Om kans te maken op de dvd van Kubo and the Two Strings, stuur je voor 21 februari 2017 een mail met daarin je naam en adres naar prijsvraag@cinema.nl. Een toelichting waarom je de film graag wil zien, verhoogt je kansen... Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer over Kubo and the Two Strings