nieuwe site?

Prijsvraag: Mijn naam is Courgette

Win vrijkaarten!

Maak kans op vrijkaarten voor de fijngevoelige animatiefilm Mijn naam is Courgette

Over de film

Ma vie de Courgette

Courgette is de bijnaam van een 9-jarige jongen. Na de plotselinge dood van zijn moeder wordt Courgette opgevangen door politieman Raymond. Raymond brengt hem naar zijn nieuwe huis. Het is een opvanghuis met andere kinderen van zijn leeftijd die niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Het kost Courgette moeite zich op zijn gemak te voelen en de andere kinderen moeten erg aan hem wennen. Na de komst van een nieuw meisje, Camille, begint hij zich thuis te voelen. Dankzij Raymond en zijn nieuwe vrienden in het huis vindt Courgette liefde en een nieuwe familie.

Mijn naam is Courgette van regisseur Claude Barras werd geselecteerd voor veel grote internationale filmfestivals. Waaronder Cannes, Toronto, Annecy en Cinekid.

Distributeur Cinéart brengt Mijn naam is Courgette (Ma vie de Courgette) vanaf 12 oktober uit in de Nederlandse bioscopen in zowel Nederlands als Frans gesproken versie.

Winnen?

Om kans te maken op twee vrijkaarten voor Mijn naam is Courgette, stuur je een mail met daarin je naam en adres naar prijsvraag@cinema.nl. Een toelichting waarom je de film graag wil zien, verhoogt je kansen... Je mail moet 15 oktober bij ons binnen zijn. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.