Denis Lewiston: regie en camera.
Er zijn 6 films gevonden.

The Apocalypse Watch

1996 | Thriller, Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1996. Thriller van Kevin Connor. Met o.a. Patrick Bergin, Virginia Madsen, John Shea, Glynis Barber en Michael Brandon.

While Justice Sleeps

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van Alan Smithee. Met o.a. Cybill Shepherd, Tim Matheson, Karis Paige Bryant, Dion Anderson en Henry Beckman.

Moeder Shepherd schiet Matheson in de rechtszaal dood nadat hij werd vrijgesproken. Hij is de meervoudige verkrachter van haar acht-jarige dochtertje Bryant (en ook van andere kinderen). Shepherd moet zich nu verantwoorden wegens doodslag en hoopt op een mild oordeel als men haar verminderde toerekeningsvatbaarheid wil laten meewegen. Bij de opnamen liep niet alles van een leien dakje en de regisseur wilde zijn eigen naam niet op de aftiteling; hij verschool zich achter het alom bekende pseudoniem Alan Smithee. Het scenario is van Caliope Brattlestreet en Stephen Glantz. Camerawerk van Denis Lewiston.

Nightmare

1991 | Thriller

Verenigde Staten 1991. Thriller van John Pasquin. Met o.a. Victoria Principal, Paul Sorvino, Jonathan Banks, Danielle Harris en Christine Healy.

Als het elf-jarige dochtertje van Principal na enkele uren spoorloos te zijn geweest weer thuis komt, zegt ze dat ze ontvoerd werd en daarna verkracht. Door te ontsnappen heeft ze d'r leven weten te redden. Ze kan zelfs de naam van de dader noemen. Bij zijn arrestatie beweert de man van niets te weten en inspecteur Sorvino kan ook geen harde bewijzen op tafel leggen. De verdachte komt vrij en laat Principal weten dat hij haar dochter zal afmaken. Justitie staat machteloos, maar Principal laat het er niet bij zitten. Knap opgebouwd thriller-drama met heel wat onverwachte wendingen. Telkens als je denkt het vervolg te weten, zorgt het scenario van John Robert Bensink en Rick Huskey naar een roman van Marjorie Dorner, voor een verrassing. Commentaar op de wet is ook niet uit de lucht. Suspense van de betere soort, met minder geweldtaferelen dan het plot doet vermoeden. Goed spel van co-producente Principal. Mooi in beeld gebracht door Denis Lewiston.

Full Exposure: The Sex Tapes Scandal

1989 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1989. Misdaad van Noel Nosseck. Met o.a. Lisa Hartman, Anthony Denison, Jennifer O'Neill, Peter Jurasik en James Avery.

Een assistent-Officier van Justitie in een mini-rokje werkt samen met een politieagent om er achter te komen wie de callgirls afslacht, nadat ze tijdens hun afspraakjes op videotape zijn opgenomen. Weer zo'n belachelijke, twijfelachtig gespeelde tijdverspiller die filmfans doet verlangen naar de tijd van de misdaad-B-film. Scenario van Stephen Zito. Camerawerk van Denis Lewiston. Ook bekend als EXPOSURE.

Hot Target

1984 | Thriller, Erotiek

Nieuw-Zeeland​/​​Verenigde Staten 1984. Thriller van Denis Lewiston en Dewis Lerriston. Met o.a. Simone Griffeth, Steve Marachuk, Bryan Marshall, John Watson en Peter MacCauley.

Een oplichter heeft geen moeite om de lieftallige, verwaarloosde echtgenote van een verachtelijke zakenman te verleiden. Onuitgewerkte thema's en stereotiepen maken een puinhoop van dit opzichtige suspenseverhaal.

Night Games

1980 | Erotiek

Verenigde Staten 1980. Erotiek van Roger Vadim. Met o.a. Cindy Pickett, Joanna Cassidy, Barry Primus, Paul Jenkins en Gene David.

Kitscherig Amerikaans debuut van Vadim brengt de oninteressante geschiedenis van een snobistische, rijke verwende vrouw die van de afwezigheid van haar man gebruik maakt om zich door vreemdsoortige liefdesspelletjes (ze kan alleen van seks genieten als een kerel in meisjeskleren 's nachts haar kamer binnensluipt) te bevrijden van haar trauma als gevolg van van een verkrachting, waarvan ze in haar jeugd het slachtoffer was. Het povere scenario vol voorspelbare wendingen, is van de hand van Anton Diether en Clarke Reynolds en werd ontdaan van de typische erotische lichtvoetigheid die kenmerkend is voor Vadim. Het geheel werd in beeld gebracht door Denis Lewiston. Wat een diepgaande studie had moeten worden van een eenzame, frigide vrouw, werd een lachwekkende film, zonder pointe. Mooie, romantische score van John Barry en dat is zowat het enige positieve dat over dit geval te zeggen is.