Buddy Van Horn: regie.
Er zijn 3 films gevonden.

Pink Cadillac

1989 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Komedie van Buddy Van Horn. Met o.a. Clint Eastwood, Bernadette Peters, Timothy Carhart, Tiffany Gail Robinson en Angela Louise Robinson.

Eastwood is een moderne premiejager. Hij gelooft niet in de gewelddadige aanpak en kiest voor een voorzichtige benadering van zijn prooi. Hij voelt zich thuis in de huid van elk mogelijk personage en weet zijn rol tot het einde toe vol te houden. Momenteel zit hij achter Peters en Carhart aan, die betrokken zijn bij een fascistische organisatie met neonazistische trekjes. Een interessant gegeven wordt verknoeid door het veel te lange en onlogische scenario van John Eskow en door de ongeloofwaardige personages. Zelfs Eastwood kan het allemaal niet aanvaardbaar maken, hoe hij ook zijn best doet. Het komische aspect van de film gaat helemaal de mist in. Gefotografeerd door Jack N. Green.

The Dead Pool

1988 | Actiefilm, Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Buddy Van Horn. Met o.a. Clint Eastwood, Patricia Clarkson, Liam Neeson, Evan C. Kim en David Hunt.

Horrorregisseur Peter Swan (Neeson) heeft met enkele collega's een macabere weddenschap over de levensduur van lokale beroemdheden. De dodenlijst van Swan blijkt nogal accuraat en Harry Callahan (Eastwood) ontdekt dat hij er zelf óók op staat. Daar is schietgrage Harry natuurlijk niet van gediend: 'Maybe I'll start my own dead pool, and put you on it.' Gewapend met zijn Smith & Wesson .44 Magnum revolver ('the most powerful handgun in the world'), gevatte oneliners en een harpoen gaat hij op zoek naar de dader(s) in deze vijfde Dirty Harry-film die de actie kundig doseert in een doordacht scenario.

Any Which Way You Can

1980 | Actiefilm, Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 1980. Actiefilm van Buddy Van Horn. Met o.a. Clint Eastwood, Sondra Locke, Geoffrey Lewis, William Smith en Harry Guardino.

Vrachtwagenchauffeur en vechtersbaas Eastwood wil zijn leven beteren en meer aandacht besteden aan zijn vriendin Locke. Gangster/gokker Guardino heeft echter gehoord dat hij in de stad verblijft en wil een gevecht organiseren waarvan de inzet hoog is, tussen Eastwood en de beruchte Smith. Sequel van het evenmin geslaagde Every Which Way But Loose met Eastwood op een dieptepunt in zijn loopbaan. Het flauwe scenario is ditmaal van Stanford Sherman, die gelukkig veel ruimte laat aan de gekke toeren van Eastwoods onafscheidelijke vriend, de orang-oetan Clyde. Hierna werd Eastwood verstandig en ging op zoek naar betere scenario's. Fotografie van David Worth en een soundtrack die voornamelijk bestaat uit C&W-songs.