Steve Emerson: cast.
Er zijn 2 films gevonden.

Bloody New Year

1986 | Avonturenfilm, Horror

Verenigd Koninkrijk 1986. Avonturenfilm van Norman J. Warren. Met o.a. Suzy Aitchison, Nikki Brooks, Colin Heywood, Mark Powley en Catherine Roman.

Medio jaren 1980 trekt een groepje van zes vrolijke jongelui op vakantie aan de Britse zuidkust. Om aan de agressie van het stadsleven te ontsnappen huren ze een bootje. Wat later lijden ze echter schipbreuk op een eilandje. Ze ontdekken een hotel dat de gasten welkom heet voor het nieuwe jaar 1959. Het hotel lijkt verlaten te zijn, maar toch voelen ze zich geobserveerd. Al vlug ontdekken ze het verschrikkelijke geheim van het hotel. Of de kijker zo lang zal willen wachten bij dit amateuristische vertoon van het meest afschuwelijke geweld is te betwijfelen. De film is slecht gemaakt en even slecht gespeeld. Het scenario van Frazer Pearce zit vol gaten en de speciale effecten van David Williams zijn om te huilen. Gewoon tijdverlies. Slordig gefotografeerd door John Shann. Ook bekend als TIME WARP TERROR.

Man of Violence

1971 | Thriller, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1971. Thriller van Pete Walker. Met o.a. Michael Latimer, Luan Peters, Derek Aylward, Maurice Kaufmann en Derek Francis.

Het scenario van regisseur Walker en Bruce Comport lijkt heel wat voor een B-film, maar bevat nauwelijks voldoende stof voor een aflevering uit een tv-serie van een uur. Moon (Latimer) wordt ingehuurd door Grayson (Kaufmann) om Bryant (Francis) te bespioneren. Bryant benadert op zijn beurt Moon en biedt hem flink wat geld om Grayson uit de weg te ruimen. Moon besluit maar event niets te doen. Dan speelt geheime agente Angel (Peters), een oogverblindende verschijning, hem informatie toe, waaruit blijkt dat Grayson in wapens handelt en een deal gemaakt heeft met de regering van een arabisch staatje. Hij krijgt negentig miljoen pond, maar Bryant wil hem de buit afsnoepen. Moon besluit op het juiste moment een deel voor zichzelf te pikken, maar hij ontdekt als het te laat is, dat de knappe Angel hem heeft gebruikt in een marionettenspel, waarin zijzelf niet eens aan de touwtjes trekt. Heel weinig actie, heel veel dialoog en houterig spel. Het camerawerk van Norman Langley is veel te donker. Ook bekend als THE SEX RACKETEERS.