nieuwe site?

Jeremy Flynn

Acteur

Jeremy Flynn is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Afraid of the Dark

1991 | Thriller

Verenigd Koninkrijk/Frankrijk 1991. Thriller van Mark Peploe. Met o.a. James Fox, Fanny Ardant, Paul McGann, Clare Holman en Robert Stephens.

Leden van een Londense blindensoci[KA3]eteit worden belaagd door een messentrekker. Het elf-jarig zoontje van een blinde moeder (Ardant) en een inspecteur van politie (Fox) prikt de onverlaat een breinaald door z'n oog en in z'n hersens. Deze traumatische ervaring plus de wetenschap dat hij zelf blind zal worden brengt hem tot vreemde daden. Er wordt heel wat diepgang gesuggereerd in dit quasi-psychologisch melodrama met thriller- elementen, dat aan ons voorbijtrekt met de snelheid van dikke poep door een dun trechtertje. De acteurs zien het ook niet zo zitten. Scriptschrijver Peploe moet maar liever niet regisseren. Scenario van Frederick Seidel en Mark Peploe. Camerawerk van Bruno de Keyzer.

Comrades

1986 | Drama, Historische film

Verenigd Koninkrijk 1986. Drama van Bill Douglas. Met o.a. Robin Soans, Alex Norton, Philip Davis, Stephen Bateman en Jeremy Flynn.

1830, Dorset, Engeland. Om iets te ondernemen tegen hun afschuwelijke arbeidsomstandigheden vormen zes boerenknechten een soort vakbond. Zij worden als oproerkraaiers verbannen naar Australiƫ. Een belangrijke episode uit de geschiedenis van de Engelse vakbonden - de martelaren van Tolpuddle - nu eindelijk verfilmd. Bill Douglas, die zijn eigen ingenieuze script regisseerde, toont zich een meester-verteller. Een belangrijke en fascinerende film. Camerawerk van Gale Tattersall.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeremy Flynn op televisie komt.

Reageer