Robert Nathan

Producer, Auteur

Robert Nathan is producer en auteur.
Er zijn 3 films gevonden.

John Grisham's The Client

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Paul Shapiro. Met o.a. JoBeth Williams, John Heard, Polly Holliday, David Barry Gray en Ossie Davis.

Reggie Love (Williams) is een advocaat uit Atlanta in Georgia (V.S.). Ze herstelt van een drankprobleem en voert een proces tegen haar ex-echtgenoot om haar kinderen weer terug te krijgen. Als ze naar kantoor gaat, zet ze haar privéleven in de wachtkamer, gebruikt haar hoofd in plaats van haar hart, maar haar emoties ondergaan iedere dag weer opnieuw een beproeving. In deze piloot-film heeft ze twee zaken. $GDrama

In the Shadow of Evil

1995 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1995. Misdaad van Daniel Sackheim en Daniel Sackenheim. Met o.a. Treat Williams, Margaret Colin, Joe Morton, Timothy Busfield en William H. Macy.

Rechercheur Jack Brenner (Williams) is de beste speurder van het bureau, al zijn zijn opsporingsmethodes vaak niet volgens de voorschriften. Zij zit nu achter een enge seriemoordernaar aan, maar midden in het onderzoek komt hij onder de trein; hij overleeft, maar kan hij zich niks meer herinneren.

Portrait of Jennie

1948 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1948. Drama van William Dieterle. Met o.a. Jennifer Jones, Joseph Cotten, Ethel Barrymore, Lillian Gish en David Wayne.

Een vertwijfelde, straatarme jonge schilder ontmoet een mooie en raadselachtige vrouw in Central Park. Zij worden verliefd op elkaar maar bij iedere ontmoeting lijkt zij met fikse sprongen ouder te zijn geworden. In Engeland uitgebracht als JENNIE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Nathan op televisie komt.

Reageer