Sean Lynch: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

At the Earth's Core

1976 | Avonturenfilm, Sciencefiction, Fantasy

Verenigd Koninkrijk​/​​Verenigde Staten 1976. Avonturenfilm van Kevin Connor. Met o.a. Doug McClure, Peter Cushing, Caroline Munro, Cy Grant en Godfrey James.

Aan het begin van de 20ste eeuw ontwerpt Dr. Abner Perry (Cushing) een voertuig dat mensen in staat stelt dwars door rotsen te reizen. Door de financiële steun van de Amerikaanse zakenman David Innes (McClure) wordt Perry in staat gesteld een demonstratie te verzorgen. Het is de bedoeling door een berg te gaan, maar al vlug verliezen ze de controle over de besturing. De machine is op weg naar het middelpunt van de aarde, waar de inzittenden terecht komen in de prehistorische wereld van Pellucidar. Actievol avontuur dat jong en oud zal weten te boeien. Goed gespeeld en voorzien van uitstekende special effects. De film is een waardige visualisering van de klassieker van Edgar Rice Burroughs.

Wonderwall

1969 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1969. Drama van Joe Massot. Met o.a. Jack MacGowran, Jane Birkin, Irene Handl, Richard Wattis en Iain Quarrier.

Een professor kijkt over een muurtje en ziet zijn hippe buurvrouw, een fotomodel, zich uitkleden en de liefde bedrijven. De professor moet in actie komen om het meisje van zelfmoord te redden. Niet erg geslaagd met trekjes van Polanski; naar een verhaal van Gerard Brach. MacGowran speelt opnieuw een professor, na Polanski's FEARLESS VAMPIRE KILLERS.

The Traitors

1963 |

Verenigd Koninkrijk 1963. Robert Tronson. Met o.a. Patrick Allen, James Maxwell, Zena Walker, Harold Goodwin en Sean Lynch.

Een redelijke spionagefilm over Amerikaanse en Britse agenten die een Navo-lek moeten opsporen.

The Kitchen

1961 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1961. Drama van James Hill. Met o.a. Carl Möhner, Mary Yeomans, Eric Pohlmann, Tom Bell en Martin Boddey.

In de keuken van een druk restaurant maakt een Duitse kok een crisis door als zijn liefde voor een dienstertje niet volledig beantwoord wordt. Loffelijke poging het toneelstuk van Arnold Wesker, waar het op de tekst aankomt, te verfilmen. Helaas ligt de geladen sfeer er zo dik bovenop dat het grenst aan het belachelijke.