Elfie Pertramer: cast.
Er zijn 9 films gevonden.

Zwei Kumpel auf der Alm - Liebesgrüße aus der Lederhose, 2. Teil

1974 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1974. Komedie van Franz Marischka. Met o.a. Peter Steiner, Johannes Buzalski, Ulrike Butz, Elfie Pertramer en Rinaldo Talamonti.

De potente kompels uit het Roergebied (bekend uit deel 1 en volgende delen 3 t/m 6) gaan met vakantie naar een zeer lichtzinnig dorp in de Beierse Alpen, waar volgens deze aflevering in seksueel opzicht ontzettend veel te lachen valt - maar het is hoogst twijfelachtig of de toeschouwer deze koortsachtige sekspret zal delen. Zie ook 'Tiroler'-seksfilms.

Liebesgrüße aus der Lederhose, 2. Teil

1974 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1974. Komedie van Franz Marischka. Met o.a. Johannes Buzalski, Peter Steiner, Ulrike Butz, Elfie Pertramer en Hans Henning Claer.

De potente kompels uit het Roergebied (bekend uit deel 1 en volgende delen 3 t/m 5), gaan met vakantie naar een zeer lichtzinnig dorp in de Beierse Alpen, waar volgens deze aflevering in seksueel opzicht ontzettend veel te lachen valt - maar het is hoogst twijfelachtig of de toeschouwer deze koortsachtige sekspret zal delen. Zie ook: 'Tiroler'- seksfilms.

Liebe durch die Hintertür

1969 | Komedie, Erotiek

Duitsland​/​​Oostenrijk 1969. Komedie van Franz Antel. Met o.a. Terry Torday, Ivan Nesbitt, Paul Löwinger, Herbert Hisel en Elfie Pertramer.

Een kantoormeisje uit München erft een boerderij in de provincie en laat zich door vier dames van lichte zeden helpen om de boel daar op poten te zetten. Deze activiteit trekt veel plattelanders aan. Tegen die tijd is het duidelijk dat de filmtitel in meer anatomische zin moet worden opgevat. Een ontstellend banale Heimat-seksklucht.

Heubodengeflüster

1967 | Drama

Duitsland 1967. Drama van Rolf Olsen. Met o.a. Peter Carsten, Elfie Pertramer en Renate von Holt.

Een satirische bewerking van het Heimat-genre waarin allerlei bezoekers van een boerderij van alles meemaken.

Max, der Taschendieb

1962 | Komedie, Misdaad

Duitsland 1962. Komedie van Imo Moszkowicz. Met o.a. Heinz Rühmann, Elfie Pertramer, Arno Assmann, Hans Clarin en Ruth Stephan.

Een zakkenroller, afkomstig uit een familie waar dit beroep traditie is, hoopt dat zijn zoon een degelijk beroep zal kiezen. Ondertussen gaat hij op zijn vertrouwde manier verder. Wanneer hij aangesproken wordt voor een grote zaak weigert hij; een zwager doet de job maar moet het met zijn leven bekopen. Dat is de aanleiding om over te stappen naar een eerbaar beroep. Dat lukt hem met de hulp van een politiecommissaris. Een goede vertolking van Rühmann en de verheerlijking van de burgerlijke moraal en de familiekring. Scenario van István Békeffy en Hans Jacoby. Camerawerk van Albert Benitz.

Hula-Hopp, Conny

1959 | Muziek

Duitsland 1959. Muziek van Heinz Paul. Met o.a. Cornelia Froboess, Susi Nicoletti, Rudolf Vogel, Elfie Pertramer en Ingrid Pan.

Diana Haller (Nicoletti) heeft een muziekwinkel en haar tienerdochter Conny (Froboess) speelt in een bandje, dat regelmatig optreedt in het zaaltje `Das bunte Krokodil`. Dr. Berning (Juhnke), die zich bezighoudt met de studentenuitwisseling tussen Duitsland en Amerika, denkt dat het gezin Haller ideaal is om de de Amerikaanse student Billy Newman (Gildo), bij de Hallers te huisvesten. Billy wil zijn muziekstudie in Duitsland afsluiten. Bovendien denkt Berning, dat Conny een jongen is. Zo gezegd, zo gedaan, terwijl Conny zich als jongen verkleedt om niet door de mand te vallen. Als John Newman (Vogel), de vader van Max, op bezoek komt en doorkrijgt hoe de vork in de steel zit, lijkt er een groot schandaal te zijn ontstaan. Billy laat merken dat hij de zaak van begin af aan door had en is inmiddels verliefd op Conny! Flauwe komedie der verwisselingen, die echter leuk is voor nostalgiegangers, die zijn opgegroeid met de schlagers en liedjes van Rex Gildo en Conny Froboess. Voor de petite histoire: Froboess ontpopte zich in de middelbare leeftijd als een vaardige actrice, terwijl Gildo steeds depressiever werd van zijn optredens in winkelcentra, uit het raam sprong en een dodelijke val maakte toen hij tegen de pensioengerechtigde leeftijd was. Het scenario is van Fritz Böttger en Per Schwenzen. Het camerawerk is van Erich Claunigk. Zie ook: Schlagerfilms.

Zwei Bayern im Harem

1957 | Komedie

Duitsland 1957. Komedie van Joe Stöckel. Met o.a. Joe Stöckel, Beppo Brem, Johannes Riemann, Helga Franck en Elfie Pertramer.

Een verdere aflevering uit de serie ZWEI BAYERN... Deze keer zijn chef Stöckel en koksmaat Brem aan het passagieren in een Noord-afrikaanse havenplaats. Ze belanden in een ongure opiumkit en door toedoen van een naijverige privédetective worden ze als slaven verkocht en belanden ze in een harem, waar ze de verdwenen dochter van een steenrijke passagier helpen ontsnappen naar hun schip. Niet meer dan een platte klucht; destijds een groot succes.

Wo die alten Wälder rauschen

1956 | Drama

Duitsland 1956. Drama van Alfons Stummer. Met o.a. Willy Fritsch, Josefin Kipper, Carl Möhner, Armin Dahlen en Elfie Pertramer.

Civiel-ingenieur en weduwnaar Fritsch neemt zijn twaalf- jarige zoon Finkbeiner mee voor een korte vakantie in de bergen; vader hoopt dat het een dubbel geslaagd uitje wordt want hij heeft een oogje op de charmante gouvernante Kipper die ook van de partij zal zijn, maar hij wordt algauw naar de zaak teruggeroepen. Finkbeiner die zich alleen gelaten voelt, heeft onderwijl vriendschap gesloten met een jongetje uit het dorp (Fischer) en samen trekken zij de bossen en de hoge bergen in. Ze worden verrast door een onweer. Voor hun veiligheid wordt gevreesd en een reddingsbrigade moet eraan te pas komen. Zeer clich[KA1]ematig heimatwerkje (bedoeld als vervolg op FÖRSTER VOM SILBERWALD), waarvan de voornaamste verdienste de landschaps- en dierenfotografie is. Het scenario is van Werner P. Zibaso en regisseur Stummer. Het camerawerk is van Herbert Thallmayer.

Ja, ja die Liebe in Tirol

1955 | Muziek, Komedie, Drama

Oostenrijk​/​​Duitsland 1955. Muziek van Géza von Bolváry. Met o.a. Paul Hörbiger, Carla Hagen, Gunther Philipp, Susi Nicoletti en Peter W. Staub.

Vertegenwoordiger Hans Bondy reist met zijn vriend Peter naar Tirol, waar ze in Gasthof Almenrausch belanden, dat geleid wordt door de weduwnaar Ignaz Musbauer. Wanneer Hans diens dochter Gretel ontmoet is hij op slag verliefd en vraagt haar ten huwelijk. Testamentair is echter vastgelegd dat Gretel pas in het huwelijk mag treden als haar lelijke zuster Liesel aan de man is. Hans denkt de oplossing te weten: hij trouwt eerst met Liesel, om zich dan zo spoedig mogelijk weer van haar te laten scheiden. Ondertussen vraagt hij zijn vriend zich om Gretel te bekommeren zodat er niemand anders zijn plannen kan dwarsbomen.