Apollonia Kotero: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Back to Back

1990 | Thriller, Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Thriller van John Kincade. Met o.a. Bill Paxton, Todd Field, Apollonia Kotero, Luke Askew en Ben Johnson.

Twee broers, die niet erg bij elkaar passen, proberen te bewijzen dat hun gestorven vader indertijd niet betrokken was bij een roofoverval in de woestijn van Arizona. Een vergezochte, oeverloze actiefilm van producent Roger Corman, die Paxton en Field laat lijken op Tom Cruise en Dustin Hoffman in RAIN MAN.

Ministry of Vengeance

1989 | Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Peter Maris. Met o.a. John Schneider, Meg Register, Robert Miano, James Tolkan en Ned Beatty.

David Miller (Schneider) moest tijdens een actie in Vietnam een jonge strijder van de Vietcong de lucht in jagen. Getraumatiseerd door het voorval wordt hij na zijn demobilisatie predikant en neemt zich voor nooit meer de wapens op te pakken. Jaren later worden zijn vrouw Gail (Register) en zijn dochtertje door arabische terroristen gedood op de luchthaven van Rome. Het ministerie weigert David inlichtingen te verschaffen over de bendeleider, Ali Aboud (Miano), waarop David het recht in eigen hand neemt. Eerst gaat hij trainen om in conditie te komen, schaaft zijn combattechnieken bij en spoort Ali Aboud op in de Libanon om wraak te nemen. Het scenario van Mervym Emerys, Brian D. Jeffries en Ann Narus staat bol van de clichés, de film is met een ultralaag budget geproduceerd zodat hij niet aan te zien is en het spel is houterig. Het camerawerk is van Mark Harris. Ook bekend als HELDEN USA 4.

Purple Rain

1984 | Drama, Muziek, Romantiek

Verenigde Staten 1984. Drama van Albert Magnoli. Met o.a. Prince, Apollonia Kotero, Morris Day, Olga Karlatos en Jerome Benson.

Alles draait in deze film om His Royal Badness, die een variant speelt op zichzelf: een jonge hitsige funkrocker ('The Kid') met een ellendige thuissituatie, morsig liefdesleven en onwaarschijnlijk muzikaal talent. De lancering van Prince als filmster (met pruillip op veel te grote motor) is nogal potsierlijk, maar de meeslepende en dominant aanwezige soundtrack vergoedt veel. Zelfs het rammelende drama eromheen en de videoclip-achtige regie. In 1990 verscheen Prince nogmaals als The Kid in het, ditmaal ook muzikaal povere, Graffiti Bridge.