Gary Anthony Williams

Acteur

Gary Anthony Williams is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Undercover Brother

2002 | Komedie, Misdaad

Verenigde Staten 2002. Komedie van Malcolm D. Lee. Met o.a. Eddie Griffin, Denise Richards, Dave Chappelle, Chris Kattan en Aunjanue Ellis.

Hilarische blaxploitation/James Bond-satire met onder meer Dave Chappelle, maker en uitvoerder van de knappe sketchshow Chappelle's Show. Hij is onderdeel van Brotherhood, een geheime organisatie die wil voorkomen dat The Man de zwarte cultuur saboteert. Eddie Griffin speelt de titelheld die noodgedwongen zijn afro en Cadillac inruilt voor typisch blanke aangelegenheden als mayonaise en karaoke. Voorzien van allerhande gadgets onderzoekt hij met Conspiracy Brother, Sistah Girl, The Chief en Smart Brother waarom een populaire zwarte presidentskandidaat plotsklaps afhaakt. De niet aflatende stroom van stereotypen is compleet als The Man de achilleshiel van Undercover Brother ontdekt: zijn passie voor blanke vrouwen.

Ride

1998 | Komedie

Verenigde Staten 1998. Komedie van Millicent Shelton. Met o.a. Malik Yoba, Melissa De Sousa, John Witherspoon, Fredro Starr en Cedric the Entertainer.

Een groep muzikaal getalenteerde 'city kids' uit Harlem onderneemt in een gammele bus een enkele reis naar het hiphopheiligdom Miami. Leta Evans is een ambitieuze regisseuse, vers van de filmacademie. Het is aan haar om het bijelkaar geraapte muzikale clubje te begeleiden en voor te bereiden op deelname in de nieuwste videoclip van de grote hiphopster Freddy B. Leta heeft haar handen vol aan het kleurrijke gezelschap. Het wordt een reis vol verrassingen, vrolijke wendingen, bizarre onthullingen en dramatische confrontaties. Aan het einde van de rit zal niemand meer hetzelfde zijn

John Grisham's The Client

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Paul Shapiro. Met o.a. JoBeth Williams, John Heard, Polly Holliday, David Barry Gray en Ossie Davis.

Reggie Love (Williams) is een advocaat uit Atlanta in Georgia (V.S.). Ze herstelt van een drankprobleem en voert een proces tegen haar ex-echtgenoot om haar kinderen weer terug te krijgen. Als ze naar kantoor gaat, zet ze haar privéleven in de wachtkamer, gebruikt haar hoofd in plaats van haar hart, maar haar emoties ondergaan iedere dag weer opnieuw een beproeving. In deze piloot-film heeft ze twee zaken. $GDrama

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Anthony Williams op televisie komt.

Reageer