Linda Hopkins: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Leprechaun 2

1994 | Horror, Fantasy

Verenigde Staten 1994. Horror van Rodman Fender. Met o.a. Warwick Davis, Charlie Heath, Shevonne Durkin, Sandy Baron en Adam Biesk.

Ierland in de 10e eeuw. Door een list kan William O`Day (Lancaster) verhinderen dat zijn dochter (Durkin) de bruid wordt van de Leprechaun (Davis). Deze vervloekt O`Days geslacht en zweert dat hij binnen duizend jaar, op St. Patricksday, een nakomeling van hem ervoor zal laten boeten. Nu is het zo ver. De betroffen afstammeling is de mooie Bridget (nogmaals Durkin). Het meisje wordt door de Leprechaun ontvoerd, maar in de strijd verliest hij een gouden shilling die in het bezit komt van Cody (Heath), Bridgets vriendje. Samen met zijn lugubere vriend Morty (Baron) bindt hij de strijd aan tegen de kobold. Een op zichzelf staande sequel die op bepaalde momenten een geslaagde, verderfelijke sfeer bevat om in een volgend fragment weer te vervallen in de oppervlakkigheid van de typische tiener- griezelfilm met veel gratuit bloed. Davis blijft in elk geval leuk om aan het werk te zien. Turi Meyer en Al Septien schreven het scenario. Jane Castle deed de fotografie. Er volgde nog een derde deel. Ultra Stereo.

Go Tell It on the Mountain

1984 | Drama

Verenigde Staten 1984. Drama van Stan Lathan. Met o.a. Paul Winfield, Alfre Woodard, Ruby Dee, Rosalind Cash en Linda Hopkins.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. De film verhaalt het leven van een zwarte familie tussen 1902 en 1935. Hoofdpersoon is de jongste zoon die voortdurend in conflict komt met zijn dominerende vader (een schitterende rol van Winfield). Hij wil leven zonder angst en de herinneringen aan het verleden. Meeslepend gemaakt, met functionele gospelmuziek van Webster Lewis en fotografie van Hiro Nakita.

Rockin' the Blues

1955 | Muziek

Verenigde Staten 1955. Muziek van Arthur Rosenblum. Met o.a. Mantan Moreland, F.E. Miller, Connie Carroll, The Wanderers en The Harptones.

Een waardeloos geproduceerde maar intrigerende curiositeit met veel zwarte rhythm & blues. Jackson zorgt voor een vrolijke noot. De meeste dansjes zijn verschrikkelijk, maar de muziek is onbetaalbaar; het nummer van The Hurricanes over het leven in het leger is een geval apart.