Iran Eory: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Las viudas

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van Pedro Lazaga en Julio Coll. Met o.a. José María Forqué, Alberto Closas, José Luis Lopéz Vázquez, Arturo Fernández en Iran Eory.

Drie verschillende sketches, gemaakt door verschillende regisseurs, over het plotselinge overlijden van drie echtgenoten. Een vermakelijke en spitse komedie, met uitzondering van de oninteressante dialogen.

La chance et l'amour

1964 | Komedie, Erotiek

Frankrijk​/​​Italië 1964. Komedie van Bertrand Tavernier, Eric Schlumberger, Charles Bitsch en Claude Berri. Met o.a. Michel Auclair, Bernard Blier, Iran Eory, Bob Morel en Gérard Tichy.

Een episodenfilm, waarmee een kwartet van jonge regisseurs hun bioscoopdebuut maakte. I (Tavernier): Een killer is door zijn opdrachtgever met vals geld betaald, maar wreekt zich tijdens het pokeren. II (Schlumberger): Een jong stel lijkt halfbroer en halfzuster te zijn, maar niet alleen de vader, maar [KA1]o[KA1]ok de moeder heeft destijds een slippertje gemaakt. III (Bitsch): Een journalist wint onder pseudoniem de loterij van zijn eigen krant, maar kan de prijs niet incasseren zonder zich bloot te geven. IV (Berri): Smoesjes van soldaten over hun nalatigheid komen uit, maar het Duitse leger dient zich aan vóór de disciplinaire straf. Het kort bestek geeft de debutanten niet veel kans om hun talent te etaleren - zeker niet als schrijvers - maar het spel van Blier en Piccoli tillen de episodes van Tavernier en Bitsch boven de beperkingen uit.

L' Uomo della valle maledetta

1964 | Western

Italië​/​​Spanje 1964. Western van Primo Zeglio. Met o.a. Ty Hardin, Iran Eory, Piero Leti, John Bartha en Peter Larry.

Het scenario van E.M. Brochero is niet oninteressant. Eory is een blank meisje, dochter van een rijke rancher. Ze gaat trouwen met de Indiaan Larry terwijl haar vader een blinde haat koestert tegen Indianen. In het Indianendorp heeft Eory de nodige problemen. Hardin raakt bij de problemen betrokken en neemt de beiden onder zijn hoede. Een ongewoon goed thema maar de regie heeft er niets méér van weten te maken dan een doorsneefilm.