Erhard Siedel: cast.
Er zijn 5 films gevonden.

Die fidele Tankstelle

1950 | Drama, Komedie

Duitsland 1950. Drama van Joe Stöckel. Met o.a. Joe Stöckel, Beppo Brem, Otto Wernicke, Erhard Siedel en Hansi Knotek.

De waard van het Weiße Lamm is op het geniale idee gekomen naast zijn herberg een benzinestation te vestigen. Maar dan willen de klanten in het begin niet komen... Verbazingwekkend welk een schamele ideeën de draaiboekschrijvers in 1950 hadden.

Alles für die Firma

1950 | Komedie

Duitsland 1950. Komedie van Ferdinand Dörfler. Met o.a. Erhard Siedel, Lucie Englisch, Ilona Lamee, Wilfried Seyfferth en Victor Staal.

De chef van een bijna bankroet zijnde grammofoonplatenfirma laat zich tijdens de onderhandelingen met de concurrent door zijn secretaris vertegenwoordigen. De verwisselingskomedie die daaruit voortvloeit is, zoals gebruikelijk in die jaren, vol hartezeer en vele onbenullige komische situaties.

Die Drei Dorfheiligen

1949 | Komedie

Duitsland 1949. Komedie van Ferdinand Dörfler. Met o.a. Joe Stoeckel, Beppo Brehm, Willy Reichert, Erhard Siedel en Ernst von Klipstein.

Typische 'Heimat'-onzin: drie figuren uit een dorp denken alle drie dat zij bij een meisje een onwettig kind hebben verwekt.

Zwischen Gestern und Morgen

1947 | Drama

Duitsland 1947. Drama van Harald Braun. Met o.a. Viktor de Kowa, Willy Birgel, Hildegard Knef, Sybille Schmitz en Carsta Löck.

Een onthutsend hypocriet verhaal over een kunstenaar, die na de oorlog uit Zwitserland terugkeeert, die nu door zijn vroegere Duitse collega's ervan beschuldigd wordt de sieraden van een omgekomen joodse vrouw te hebben 'meegenomen'. En dat gespeeld door acteurs die kort tevoren nog schitterden in nazifilms. Het scenario is van regisseur braun en Herbert Witt naar een idee van Jacob Geis. Het camerawerk is van Günther Anders.

April April

1935 | Komedie

Duitsland 1935. Komedie van Douglas Sirk. Met o.a. Carola Höhn, Albrecht Schoenhals, Lina Carstens, Charlotte Daudert en Paul Westermeier.

Siercks debuutfilm: een eerzuchtige bakker krijgt een prins op bezoek in zijn brood- en banketfabriek. Het prinselijk bezoek is echter een door zijn vrienden gebakken poets. Detlef Sierck die na zijn emigratie naar de VS Douglas Sirk heette, verfilmde hetzelfde verhaal een jaar later in Nederland onder de titel 'T WAS ÉÉN APRIL. Scenario van H.W. Litschke en Rudo Ritter.