Edwin Astley: muziek.
Er zijn 5 films gevonden.

The World Ten Times Over

1963 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1963. Drama van Wolf Rilla. Met o.a. Sylvia Syms, June Ritchie, Edward Judd, William Hartnell en Francis de Wolff.

Syms en Ritchie als twee hoertjes die hun lot trachten te verbeteren: de ene wordt belaagd door de getrouwde zoon van een nightclub-tycoon, de andere is zwanger. Somber en vervelend melodrama. Ook bekend als PUSSYCAT ALLEY.

The Day They Robbed the Bank of England

1960 | Misdaad, Komedie, Drama, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1960. Misdaad van John Guillermin. Met o.a. Aldo Ray, Elizabeth Sellars, Peter O'Toole, Hugh Griffith en Kieron Moore.

De Amerikaanse avonturier Charles Norgate komt in 1901 naar Londen en heeft het plan om samen met Ierse patriotten de kluis van de Bank van Engeland te kraken. Norgate sluit vriendschap met functionaris Fitch van de beveiliging van de bank, die hem ongemerkt allerlei nuttige informatie onthult. Ook ontdekt hij dat een verlaten riool onder de bank loopt. Terwijl Norgate koorstachtig probeert via het riool de bank binnen te komen, gebeurt bovengronds iets waar hij geen rekening mee had gehouden

Faces in the Dark

1960 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1960. Thriller van David Eady. Met o.a. John Gregson, Mai Zetterling, Michael Denison, John Ireland en Tony Wright.

Een blinde man overleeft een aanslag op zijn leven. Een onwaarschijnlijke maar bezienswaardige thriller. Jammer genoeg nogal slap geregisseerd. Hitchcock zou er wel raad mee hebben geweten.

The Mouse That Roared

1959 | Komedie, Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1959. Komedie van Jack Arnold. Met o.a. Peter Sellers, Jean Seberg, David Kossoff, William Hartnell en Monty Landis.

De hertogin van Grand Fenwick besluit de oorlog te verklaren aan de Verenigde Staten. Het plan is deze te verliezen en buitenlandse hulp te aanvaarden, om zo haar economische problemen op te lossen.

To Paris with Love

1954 | Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1954. Erotiek van Robert Hamer. Met o.a. Alec Guinness, Austin Trevor, Odile Versois en Vernon Gray.

Kolonel Guinness, een kloeke weduwnaar, nodigt zoon Gray uit voor een paar dagen Parijs, in de hoop dat deze er een geschikte vrouw zal vinden. Gray op zijn beurt hoopt er zijn vader te koppelen. Teleurstellende komedie, die weinig meer te bieden heeft dan het schitterende, pittige spel van Guinness. Diens talent is echter verkwist aan dit dunne, nietszeggende scenario van Robert Buckner, dat erin is geslaagd de film ondanks de korte speelduur langdradig te maken. De prentenbriefkaarten-achtige beelden die Reg Wyer maakte van Parijs, geven nog steeds een goede indruk van de lichtstad rond 1955, maar het blijft wat weinig om een hele film aan op te hangen.