Joel Bailey

Acteur

Joel Bailey is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Turner & Hooch

1989 | Komedie, Mysterie, Familiefilm

Verenigde Staten 1989. Komedie van Roger Spottiswoode. Met o.a. Tom Hanks, Mare Winningham, Craig T. Nelson, Reginald VelJohnson en Scott Paulin.

Het is de vraag of megaster Tom Hanks nu nog een rol zou accepteren als helft van een komisch duo met een gigantische bloedhond. Misschien is dat jammer, want op een bepaald, niet al te cerebraal niveau is Turner & Hooch best een aardige film. Waarschijnlijk komt dat door de ideale-schoonzoon-factor die Hanks inbrengt. Het is heel makkelijk te geloven dat hij schreeuwt tegen het monsterlijke dier als het zijn mooie auto onderkwijlt. De hond kwijlt overigens uiterst charmant. Het verhaaltje, over boeven die gevangen moeten worden, doet niet zo terzake.

Beverly Hills Cop

1984 | Komedie, Misdaad, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Komedie van Martin Brest. Met o.a. Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher en Ronny Cox.

Rechercheur Foley (Murphy) uit Detroit, op het spoor van de moordenaars van zijn collega, belandt in Beverly Hills, en veroorzaakt daar de nodige opschudding door z'n ongewone, brutale manier van optreden. Murphy steelt de show in deze tamelijk gewelddadige politiefilm die oorspronkelijk bedoeld was als vehikel voor Stallone. Het geweld wordt door de sterke, onstuimige vertolking van Murphy gelukkig voldoende gerelativeerd. Let ook op de adembenemende auto-achtervolging in het begin van de film. Oscarnominatie voor het scenario van Daniel Petrie jr en Danilo Bach, Grammy voor de score van oa Harold Faltermeyer. Kreeg twee vervolgen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joel Bailey op televisie komt.

Reageer