Joseph Furst: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

The Dunera Boys

1985 | Oorlogsfilm, Drama

Australië​/​​Verenigde Staten 1985. Oorlogsfilm van Sam Lewin. Met o.a. Joseph Spano, Bob Hoskins, Joseph Furst, John Leillon en Warren Mitchell.

Een ingetogen, op feiten gebaseerd drama over joodse vluchtelingen in Engeland die bij het uitbreken van WO II vanwege hun nationaliteit ervan verdacht worden nazi-spionnen te zijn en daarom naar een krijgsgevangenenkamp in Australië worden verbannen. Hoskins speelt een pummelige visboer die zo Engels is als Winston Churchill, maar toch om één of andere reden samen met de anderen gedeporteerd wordt. Het fascinerende onderwerp wordt af en toe op een heel doordringende manier uitgewerkt, maar de film duurt te lang en is bovendien onevenwichtig. Gemaakt voor de Australische televisie.

Inn of the Damned

1974 | Misdaad

Australië 1974. Misdaad van Terry Bourke. Met o.a. Judith Anderson, Alex Cord, Michael Graig, Joseph Furst en Tony Bonner.

Premiejager Cord onderzoekt de verdwijningen van reizigers in een door twee gekken (Anderson en Furst) gedreven herberg. De film is aardig in zijn soort en werd onnoemelijk veel beter door het onderhoudende spel van Anderson.

The Brides of Fu Manchu

1966 | Actiefilm, Misdaad, Horror, Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk​/​​Duitsland 1966. Actiefilm van Don Sharp. Met o.a. Christopher Lee, Douglas Wilmer, Heinz Drache, Harald Leipnitz en Marie Versini.

Fu geeft niet gemakkelijk op en is nog steeds vastbesloten om de wereld te veroveren door deze keer geleerden te dwingen een geweer met een krachtige straal te ontwikkelen. Vervolg van Face Of Fu Manchu, niet zo goed, maar onderhoudend.

The High Bright Sun

1965 | Avonturenfilm, Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1965. Avonturenfilm van Ralph Thomas. Met o.a. Dirk Bogarde, George Chakiris, Susan Strasberg, Denholm Elliott en Grégoire Aslan.

Op Cyprus woedt rond 1957 het verzet tegen de Britse bezetter in alle hevigheid. Amerikaanse Strassberg is op bezoek bij vrienden van haar ouders. Ze beseft niet dat ze in een bolwerk van de terroristen zit en weigert Britse officier Bogarde alle medewerking. Tot ze verliefd op hem wordt en inziet dat wat de knappe Chakiris uithaalt, niet echt door de beugel kan. Het is vooral deze love-story die een groot deel van de film verknoeit. Scenarioschrijver Ian Stuart Black, die zich liet inspireren door zijn eigen roman, had zich beter wat meer kunnen verdiepen in de Brits-Cypriotische wanverhouding. Mooie fotografie op locatie van Ernest Steward. In Amerika ingekort tot 101m en uitgebracht onder de titel MCGUIRE GO HOME. Op video is de film ook te vinden onder de titel A DATE WITH DEATH: THE HIGH BRIGHT SUN.