nieuwe site?

Cole Hawkins

Acteur

Cole Hawkins is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Changing Lanes

2002 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 2002. Thriller van Roger Michell. Met o.a. Ben Affleck, Samuel L. Jackson, Sydney Pollack, Toni Collette en Kim Staunton.

Twee mannen moeten op tijd bij de rechtbank zijn. Yuppie advocaat Banek (Affleck) moet een belangrijk document aan de rechter overhandigen. Voormalig alcoholverslaafde Gipson (Jackson) moet zich van zijn beste kant laten zien bij een hoorzitting over de voogdij van zijn kinderen. De twee krijgen op een drukke weg in Manhattan een botsing. Banek heeft geen schade, rijdt verder en laat de ander met een kapotte auto achter. Maar hij vergeet zijn juridische papieren. Gipson, die de voogdij aan zijn neus voorbij ziet gaan, wil wraak. Banek wil zijn document terug. Deze plot had gemakkelijk kunnen uitlopen op een rechttoe rechtaan revenge movie, maar regisseur Michell maakt er spannend drama van.

Queenie in Love

2001 | Romantiek, Drama, Komedie

Verenigde Staten/Frankrijk 2001. Romantiek van Amos Kollek. Met o.a. Victor Argo, Valerie Geffner, Louise Lasser, Mark Margolis en Austin Pendleton.

De gepensioneerde politieman Horace (Argo) ontmoet Queenie (Geffner) juist wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft. Queenie is van chique komaf, maar werkt als sociaal werker en klust bij als dominatrix. Hoe bizar de combinatie ook mag klinken, in deze maffe komedie krijgen ze iets moois met elkaar. De Israƫlische Kollek is zoon van Teddy Kollek, de voormalige burgemeester van Jeruzalem.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cole Hawkins op televisie komt.

Reageer