Michael Pakleppa

Regisseur, Producer

Michael Pakleppa is regisseur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

8 1/2 Women

1999 | Komedie, Experimenteel

Duitsland/Luxemburg/Nederland/Verenigd Koninkrijk 1999. Komedie van Peter Greenaway. Met o.a. John Standing, Matthew Delamere, Vivian Wu, Shizuka Inoh en Barbara Sarafian.

Philip Emmenthal vraagt zich na de dood van zijn vrouw af of hij op sexueel gebied wel aan zijn trekken is gekomen. Daarom richt hij samen met zijn zoon hun zwitserse huis in tot harem, ge├»nspireerd op de bekende haremsequentie uit Fellini's 8 1/2. Hier houden zij 8 1/2 vrouw, met wie zij hun sexuele fantasi├źn uitspelen, totdat ze erachter komen dat ze de uitvoering niet in de hand hebben en de machtsbalans in de harem verschuift.

Nukie

1989 | Familiefilm, Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1989. Familiefilm van Sias Odendaal en Michael Pakleppa. Met o.a. Glynis Johns, Steve Railsback, Lester C. Muller en Carin C. Tietze.

Twee buitenaardse, lichtgevende wezens - Nukie en Miko - schieten door het heelal. Miko gaat veel te snel en stort neer op de planeet Aarde, in Amerika. Hij wordt daar gevangengenomen door een geheime wetenschappelijke afdeling van de NASA, de Space Foundation, die hem wil onderzoeken. Hij wordt steeds zwakker zodat Nukie met wie hij telepathisch in contact staat, hem moet redden. Nukie landt op de aarde, maar in Afrika. Hij moet zo snel mogelijk naar Amerika, maar hij weet niet eens wat dat is en niemand weet natuurlijk iets van een geheime Space Foundation. Hij moet een spannende race tegen de klok leveren. Onderhoudende film in SF-verpakking voor jongeren over kameraadschap en trouw.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Pakleppa op televisie komt.

Reageer