steun vpro

one night stand

one night stand

One Night Stand biedt 'nieuwe' regisseurs en scenaristen de kans een film van vijftig minuten te maken en zo een belangrijke stap te zetten in de ontwikkeling van hun talent. Het project maakt deel uit van het Deltaplan Talent en is een initiatief van NTR, VARA & VPRO, Mediafonds, Nederlands Filmfonds en CoBO.

One Night Stand 11 2016

De elfde reeks van de One Night Stand reeks is in de maak. De zes geselecteerde tv-films zullen tijdens in september tijdens het Nederlandse Filmfestival 2016 in premiere gaan. Hierna worden ze op televisie uitgezonden.

One Night Stand 2015

De tiende editie van One Night Stand is in 2015 gepresenteerd en is via de onderstaande doorklik integraal te bekijken. 
 

Het thema van deze editie is: ‘Heimelijke Liefde’. Tijdens het afgelopen Nederlandse Filmfestival werden twee films uit deze reeks met een Gouden Kalf in de categorie Tv-Drama bekroond; Geen koningen in ons bloed (Mees Peijnenburg) en Een Gelukkig Leven. (Aaron Rokus). 

 

Klik hier om de lijst van de zes geselecteerde films in te zien.

One Night Stand 2014

Na acht succesvolle edities is nu de negende serie One Night Stand films een feit. Het thema van deze editie is: 'De Liefde'. Beginnende makers hebben, samen met VPRO, NTR, VARA, het Mediafonds en het Filmfonds, zes televisiefilms van 50 minuten ontwikkeld.

Klik hier voor een overzicht van de zes gerealiseerde films.