Dimitri Verhulst verdiept zich in aflevering 3 in de kunst die een grote rol heeft gespeeld bij de bevrijding van de vrouw.

Lees verder 

Bouw mee aan de Made in Europe-droomlijst: stem en voeg toe

Made in Europe
van Pippi tot Pussy, van Beethoven tot Bowie, van metal tot minirok - het is de kunst die ons als Europeanen bindt: elke zondag om 20.15 uur op NPO2 en Canvas (hh: zaterdag 14.45 uur).

verdieping

Op deze website vindt u allerlei extra's bij de serie: longreads, gedichten, fragmenten, filmtips, evenementen in Brussel bij onze partner deBuren en nog veel meer. Volg ons op Facebook en Twitter om niets te hoeven missen. 

live events


Bij elke aflevering van Made in Europe worden extra's georganiseerd. Onze partner deBuren vertaalt de televisiereeks elke dinsdag na uitzending naar een verdiepend podiumprogramma in Brussel. Lees hier meer over deze events. 
 

Made in Europe is een documentaireserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Pieter Steinz over de kunst en cultuur die ons continent bindt. De serie neemt de kijker mee op een rondreis door Europa langs de belangrijkste halteplaatsen van de Europese cultuur.  Lees verder →

De VPRO maakt de serie in samenwerking met de VRT / Canvas. Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren organiseert naar aanleiding van elke aflevering een evenement. Van een avond over de vrouw en haar garderobe tot een socratische gespreksavond en een erotische verhalenwedstrijd. Meer info.