podcast

Offline terugluisteren?

Luistert u graag naar OVT, maar slaapt u op zondag liever uit? Geen probleem: OVT is te beluisteren als podcast, zodat u OVT op een voor u geschikt moment via de smartphone of computer terug kunt luisteren.

Hoe abonneer ik me op een podcast?

iTunes (voor Apple): Open iTunes en ga naar de iTunes Store en zoek op een podcast via het zoekveld geheel rechtsboven. In het resultatenoverzicht klik je op de podcast naar wens. Je bent nu op de podcastpagina van een programma. Klik hier op 'Abonneer mij'. De nieuwste afleveringen worden nu automatisch gedownload.

Stitcher (voor Android): Download de app in de Google Play Store. Als je voor het eerst inlogt, vraagt de app naar je interesses. Verder kun je op categoriën zoeken bij 'browse shows'. Bij 'international' staan ook de Nederlandse podcasts. Zoek op 'VPRO' om de VPRO-podcasts te vinden. Voeg shows toe met het plusje bovenin om de nieuwste afleveringen gelijk te ontvangen.

Spotify (Apple en Android): Open de Spotify app en ga naar 'bibliotheek'. Onderaan het lijstje met dingen als 'afspeellijsten' en 'artiesten' staat 'podcasts'. Klik hier op en zoek een show uit. Hier zijn (nog) geen VPRO-podcasts te vinden. Op Spotify staan nu alleen nog maar Engelse shows. Spotify moet in de online modus staan om een show uit te zoeken.