Janneke Vreugdenhil: Het allerlekkerste comfort food

Janneke Vreugdenhil: Het allerlekkerste comfort food

Janneke Vreugdenhil schrijft in onder andere nrc.next en NRC Handelsblad over haar favoriete onderwerp: eten. Haar columns en artikelen kennen een grote schare trouwe liefhebbers. Haar nieuwe kookboek Het allerlekkerste comfort food is Janneke ten voeten uit. Van de uiensoep met cognac en kaastoast tot haar favoriete chocolademousse, het is allemaal even lekker en maakbaar. Eten om het leven te vieren – ook als het eventjes tegen zit. Ester Naomi Perquin spreekt met culinair columnist Janneke Vreugdenhil. (Foto: Maarten Fleskens)

Dit fragment is onderdeel van

Nooit Meer Slapen

Voor nrc.next en NRC Handelsblad schrijft Janneke Vreugdenhil over haar favoriete onderwerp: eten. Ester Naomi Perquin maakte de hele week gerechten uit Vreugdenhils kookboek 'Het allerlekkerste comfort food' en spreekt met de culinair columniste. Verder gaan we met fotograaf Machiel Botman bij de Groningse fotogalerie Noorderlicht langs, waar foto’s van de Amerikaan Ken Schles zijn te zien. En over Lou Reed is de biografie 'Transformer' verschenen. Met popjournalist Peter van Bruggen spreken we over zijn ontmoetingen met de Amerikaanse rocklegende.