VPRO Gids met Yvette van Boven

Nu bij een abonnement op de VPRO Gids de gratis dvd Koken met Van Boven. Met de 10 afleveringen uit de eerste serie + plus gratis receptenboekje.

Als u nu een VPRO Gids abonnement neemt ontvangt u daarbij gratis de dvd Koken met Van Boven, het populaire kookprogramma van de VPRO met Yvette van Boven. T.w.v. € 16,95. Profiteer nu van deze aanbieding >

Met de 10 afleveringen uit de eerste serie + plus gratis receptenboekje!

De VPRO Gids leidt u naar het beste van radio en tv, film, literatuur, wetenschap en muziek. Een onmisbaar blad in deze tijden van infobesitas. Inhoud staat voorop, kwaliteit is leidend. Met nog steeds wekelijks een bijzondere cover, een dagelijkse filmselectie, scherpe interviews, verhelderende achtergrondverhalen en bekende columnisten.

Over Koken met Van Boven

In Koken met Van Boven trekt Yvette er iedere aflevering op uit om haar ingrediënten op te halen bij de boer, imker of tuinder en komt ze terug in haar keuken met ambachtelijke en biologische lekkernijen. Tijdens het koken geeft Yvette handige tips & tricks voor in de keuken. Koken met Van Boven is duurzaam, eenvoudig, betaalbaar en met een beetje lef!

Ja, ik neem de VPRO Gids en krijg de dvd Koken met Van Boven gratis