steun vpro

podcast

podcast

De wekelijkse radio-uitzending van Argos is ook te podcasten.

 

Met de podcast kunt u Argos luisteren wanneer het u uitkomt, op uw smartphone, tablet of computer. Met een abonnement op onze podcast download u automatisch de laatste uitzending van Argos op uw smartphone of tablet. Handig voor in de auto, de fiets, of gewoon lekker op de bank.

Naast de Argos podcast met de geknipte fragmenten is er ook een speciale podcast van 20 jaar na Srebrenica, en een podcast met de hele uitzending.

Hoe abonneer ik mij?

iOS

Apple biedt op de iPhone en iPad standaard een Podcast app aan. Deze is gekoppeld aan het iTunes account. Daar vindt u dus dezelfde abonnementen die u in iTunes heeft. Open de podcast app en zoek op 'Argos'.

Android

Op veel Android-apparaten staat niet standaard een podcast app voorgeïnstalleerd. Ga naar de Play Store en download een podcast app, bijvoorbeeld Pocket Casts (€). Andere apps zijn Podcast & Radio Addict (gratis) of BeyondPod (gratis). Open vervolgens de podcast app en zoek op ‘Argos’.

Windows

Windows Phone heeft de app Podcasts voorgeïnstalleerd. Open deze app en zoek op 'Argos'.

Desktop

Een aantal podcastmanagers voor de desktop zijn:

iTunes (MAC OS X, Windows)

Ga in het programma naar de iTunes Store en zoek op ‘Argos’, of gebruik deze link.
Klik vervolgens op de knop ‘Abonneren’.
 
gPodder (Windows, MAC OS X, Linux, Nokia N9, Blackberry, Sailfish, Android)

Miro (Windows)podcast links

Argos podcast

Met de podcast kunt u Argos luisteren wanneer het u uitkomt, op uw smartphone, tablet of computer. U kunt de webfeed aan uw browser of RSS reader toevoegen en zo de MP3’s downloaden en beluisteren.

20 jaar na Srebrenica podcast

In juli 2015 is het 20 jaar geleden dat de moslimenclave Srebrenica viel onder ogen van Nederlandse Dutchbatmilitairen. Argos blikt terug op dit drama met onder andere een tv-uitzending en deze podcast. Vier uitzendingen uit het archief worden uitgelicht met daarbij een terugblik met Argos-redacteur Huub Jaspers. Verder is het belangrijkste deel van het archief over Srebrenica in de podcast terug te luisteren.

veelgestelde vragen

Ik krijg geen nieuwe afleveringen binnen bij de Argos podcast.

Bij enkele apps en browsers worden nieuwe uitzendingen niet automatisch boven de feed geplaatst, met als gevolg dat uitzendingen niet automatisch worden gedownload. Er wordt gewerkt aan een oplossing voor dit probleem, een tijdelijke oplossing is gebuik maken van de Uitzending Gemist feed.