FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen over VPRO Boeken op televisie, radio en internet.

geen boeken, want sport?

Helaas, bij grote tennistoernooien en wielrenevenementen komt VPRO Boeken nog weleens te vervallen. Een kleine troost? Nooit meer slapen loopt het hele jaar door, zonder zomerstop, en op deze site kun je niet alleen VPRO Boeken, maar ook Boeken op bezoekBoeken op reis en Nieuwkomers.

ik heb jullie een mail gestuurd en nog altijd geen antwoord

De literatuur is een kleine niche met weinig budget en veel grote dromen. Ook de boekensite van de VPRO heeft hieronder te lijden, en zo kan het maar zo zijn dat met alle drukte van het online plaatsen je e-mail ergens is kwijtgeraakt. Sorry! Probeer het nog eens op Twitter? 

waarom staan de dode dichters almanak filmpjes helemaal onderaan de pagina?

Sommige nieuwe pagina's hebben heimwee en gedragen zich nog als oude pagina's. We werken eraan om ze snel in hun nieuwe omgeving op hun gemak te stellen. Zodat alle filmpjes gewoon lekker duidelijk bovenaan de pagina's staan.

er staat geen auteur boven de stukken! hoe kan dat?

Bij de verhuizing van de ene naar het andere sitedomein zijn de auteursnamen van elk artikel helaas onderweg zoekgeraakt... Gelukkig is het digitale hulpteam hard aan het werk om elke naam weer op te snorren, dus niet getreurd, er wordt aan gewerkt! In de tussentijd is dit misschien een mooie gelegenheid voor een rondje wie is het

Ik mis audio en video. Hoe kan dat?

Geen idee! Wil je ons een berichtje sturen? Dan zoeken we het uit. Reageer hieronder of tweet @VPROBoeken.

advertentie