Nieuwe site

Nieuwe site

Welkom op de vernieuwde site van vpro.nl/boeken.

Hier vindt u natuurlijk alle afleveringen van VPRO Boeken, maar ook de artikelen en columns uit de VPRO Gids, besprekingen uit OVT en Bureau Buitenland en interviews van Nooit meer slapen. Daarnaast tipt de redactie hier wekelijks zijn eigen favoriete boeken en schrijvers.

Wat is er veranderd?

De boekensite is nu volledig geintegreerd met de site van de vpro, waardoor het kijk- en klikgemak is vergroot. De players werken weer allemaal, van de ene aflevering klik je zo door naar een andere, en de nieuwste boekenprogramma's, of dat nu radio of tv is, zijn direct vanaf de home te bekijken.

vpro boeken

VPRO Boeken komt elke zondagmiddag online op de homepagina. Wil je door het afgelopen seizoen scrollen? Ga dan naar de overzichtspagina van het programma: vpro.nl/programmas/boeken.

nooit meer slapen

Het dagelijkse cultuurmagazine op radio 1 besteedt zo veel aandacht aan literatuur dat er altijd wel iets op de home te vinden is. Maar mocht je meer willen weten over dit programma, kijk dan ook eens op hun eigen site: vpro.nl/nooitmeerslapen

vpro gids artikelen

Eens per week zetten we alle gidsartikelen online: het artikel van de week, de columns van Arnon Grunberg, A.L. Snijders en Esther Gerritsen, en de boekentips van de redactie.

is er nog iets nieuws?

Jazeker. Hoewel de nadruk blijft liggen op VPRO Boeken, Nooit meer slapen en de artikelen uit de VPRO Gids, kunnen we met deze site ook meer aandacht besteden aan items uit onverwachte hoek, bijvoorbeeld van Bureau Buitenland, OVT of Dorst.

en als ik nog heel veel vragen heb?

Kijk dan even op de FAQ en laat een reactie achter, of stuur ons een tweet @VPROBoeken.

advertentie