Wim Brands tipt

Arnon Grunberg

'Ik ben er zelfs van overtuigd dat theologen binnenkort zullen bewijzen, dat god met het paradijs een belastingparadijs bedoelde.'

Wim Brands tipt 'Arnon Grunberg, Ich will doch nur dass ihr mich liebt', uitgegeven ter gelegenheid van de grote overzichtstentoonstelling over de schrijver van 31 oktober 2014 t/m 1 februari 2015 bij de Bijzondere Collecties van de UvA.

Tentoonstelling Arnon Grunberg


Het is vijfentwintig jaar geleden dat het schrijverschap van Arnon Grunberg aanvang nam en er zijn twintig jaar verstreken sinds zijn debuut Blauwe maandagen.

Ter gelegenheid hiervan organiseren Bijzondere Collecties UvA, het Letterkundig Museum en het Nederlands Letterenfonds een tentoonstelling over de schrijver.
 

'Voor de tentoonstelling zal vooral geput worden uit het archief van Arnon Grunberg zelf. In 2011 kregen de Bijzondere Collecties dit ‘levend’ archief in bruikleen. Ook zal de tentoonstelling veel beeld- en geluidsopnames bevatten.'

 

Arnon Grunberg – Ich will doch nur, dass ihr mich liebt, vormgegeven door Studio Ron van Roon, 224 bladzijden, Nijgh & Van Ditmar.

 

Bezoek de site van Bijzondere Collecties voor meer informatie