Buitenhof bespreekt politiek en actualiteit in diepte-interviews, debatten of discussies. Met gezaghebbende gasten uit binnen- en buitenland van politici en CEO’s tot originele denkers en opiniemakers afwisselend gepresenteerd door Pieter Jan Hagens, Twan Huys en Maaike Schoon.

Buitenhof is een samenwerking van AVROTROS, BNNVARA en VPRO

Buitenhof zondag 12:10 uur NPO1

herhaling: maandag 09:30 uur NPO2

Tijdens de eerste coronapersconferentie kondigde het nieuwe kabinet enkele versoepelingen aan, maar wanneer komt er een langetermijnstrategie voor de coronapandemie? En het nieuwe kabinet geeft miljarden uit: wie gaat de rekening betalen? In Buitenhof: voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof, GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver en hoofdeconoom van ING Marieke Blom.  
Admiraal Rob Bauer is voorzitter van het NAVO Militair Comité en de hoogste militair van de NAVO. Hoe kijkt hij naar de spanningen met Rusland?  
Essayist Menno ter Braak waarschuwde in de jaren ’30 voor het nationaal-socialisme. Zijn essay ‘Het nationaal-socialisme als rancuneleer’ wordt opnieuw uitgegeven en publicist Bas Heijne schreef er een inleiding bij.  

Presentatie: Pieter Jan Hagens 
Eindredactie: Lieke Kwant

nieuwsbrief: blijf op de hoogte

Wie zijn de gasten in Buitenhof? Krijg als eerste te horen wie er zondag aanschuift voor een mooi gesprek, stevige discussie of goed debat. En krijg na de uitzending een nieuwsbrief met Het beste van Buitenhof. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.