Buitenhof neemt uitgebreid de tijd voor vakkundig geleide diepte-interviews of discussies over politiek en actuele ontwikkelingen. Iedereen, van links tot rechts, die een rol speelt in het publieke debat is welkom voor professionele duiding van de actualiteit.

Elke zondag schuiven gezaghebbende politici, ceo’s, wetenschappers, experts, originele denkers en opiniemakers uit binnen- en buitenland aan die kritisch worden bevraagd op hun expertise, verantwoordelijkheid en waar nodig op hun geloofwaardigheid. Gedurende het seizoen hoor je bij Buitenhof verschillende geluiden, wat je kijk verrijkt op wat er in de wereld speelt.
Lees meer

Buitenhof is terug op zondag 1 september

Een hele fijne zomer

Het Buitenhof-seizoen zit erop. Het was een bewogen seizoen waarin er veel gebeurde in de wereld: verkiezingen in Nederland en in Europa, een tweede oorlog in onze achtertuin en het ene na het andere klimaatrecord sneuvelde. Wij spraken erover met verschillende denkers, schrijvers, journalisten en politici. De redactie heeft een aantal gesprekken op een rij gezet:  van online spionage tot lessen in leiderschap. Van de toekomst van de planeet tot het einde van het vooruitgangsgeloof. Van uitholling van de democratie tot woede over het kapitalisme. En van bloedstollende anekdotes tot persoonlijke levenslessen.

nieuwsbrief: blijf op de hoogte

Wie zijn de gasten in Buitenhof? Krijg als eerste te horen wie er zondag aanschuift voor een mooi gesprek, stevige discussie of goed debat. En krijg na de uitzending een nieuwsbrief met Het beste van Buitenhof. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.