Buitenhof bespreekt politiek en actualiteit in diepte-interviews, debatten of discussies. Met gezaghebbende gasten uit binnen- en buitenland, van politici en CEO’s tot originele denkers en opiniemakers afwisselend gepresenteerd door Pieter Jan Hagens en Twan Huys.

Buitenhof is een samenwerking van AVROTROS, BNNVARA en VPRO

Buitenhof elke zondag om 12.10 uur op NPO1

herhaling: maandag 09.30 uur NPO 2

1mei was een belangrijke deadline voor de slachtoffers van de toeslagenaffaire. Demissionair staatssecretaris van Financiën Alexandra van Huffelen over de aanpak van de affaire. Is de oplossing in zicht? 
De economische crisis is weer voorbij. Dat stelt Jacques van den Broek, CEO van ’s werelds grootste uitzendbureau Randstad. Fungeert het uitzendbureau ook ditmaal als een kanarie in de kolenmijn? En hoe ziet de arbeidsmarkt van de toekomst eruit? 
En journalist en schrijver Margalith Kleijwegt schreef een kroniek over haar eigen Joodse familie: 'Verdriet en Boterkoek'. Drie generaties die elk op hun eigen manier omgaan met het beladen verleden en elk een eigen betekenis geven aan de Joodse identiteit. 
De nieuwsfoto is gekozen door fotograaf en filmmaker Ahmet Polat.

Presentatie: Pieter Jan Hagens
Eindredactie: Lieke Kwant

nieuwsbrief: blijf op de hoogte

Wie zijn de gasten in Buitenhof? Krijg als eerste te horen wie er zondag aanschuift voor een mooi gesprek, stevige discussie of goed debat. En krijg na de uitzending een nieuwsbrief met Het beste van Buitenhof. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.