Buitenhof neemt uitgebreid de tijd voor vakkundig geleide diepte-interviews of discussies over politiek en actuele ontwikkelingen. Iedereen, van links tot rechts, die een rol speelt in het publieke debat is welkom voor professionele duiding van de actualiteit.

Elke zondag schuiven gezaghebbende politici, ceo’s, wetenschappers, experts, originele denkers en opiniemakers uit binnen- en buitenland aan die kritisch worden bevraagd op hun expertise, verantwoordelijkheid en waar nodig op hun geloofwaardigheid. Gedurende het seizoen hoor je bij Buitenhof verschillende geluiden, wat je kijk verrijkt op wat er in de wereld speelt.
Lees meer

Buitenhof, zondag 12:10 uur NPO2

herhaling: zaterdag 09:30 uur NPO2

Let op!
Vanwege uitzendingen rondom de Marathon Rotterdam is Buitenhof te zien op NPO2

Een jaar geleden werd ze gearresteerd op verdenking van deelname aan een criminele organisatie, van strafrechtadvocaat naar de beklaagdenbank. Na haar vrijlating leek ze van de aardbodem verdwenen. In Buitenhof: oud-strafrechtadvocaat Inez Weski over haar boek ‘Het geluid van de stilte’, dat deze week verscheen.  
 
Afgelopen maandag de Voorjaarsnota presentatie waarin miljardensteun voor Oekraïne is meegenomen en woensdag naar Washington voor het IMF waar de woelige internationale situatie aan de orde kwam: drukke tijden voor demissionair minister van Financiën Steven van Weyenberg. En dat terwijl hij de politiek eigenlijk vaarwel had gezegd. 

En de nieuwsfoto is deze week gekozen door fotograaf Ilvy Njiokiktjien. 

Presentatie: Twan Huys
Eindredactie: Lieke Kwant

nieuwsbrief: blijf op de hoogte

Wie zijn de gasten in Buitenhof? Krijg als eerste te horen wie er zondag aanschuift voor een mooi gesprek, stevige discussie of goed debat. En krijg na de uitzending een nieuwsbrief met Het beste van Buitenhof. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.