Tweede Kamerverkiezingen 2023

welke politici schuiven aan bij Buitenhof?

Verkiezingen bij Buitenhof

De redactie is maanden van tevoren begonnen met de voorbereidingen van de Buitenhofuitzendingen voor deze verkiezingen. We zien het als onze publieke taak om het publiek te informeren over de partijen en hun standpunten. Vanwege het vele nieuwsaanbod en omdat we slechts één uitzending per week hebben, moeten we keuzes maken over wie we uitnodigen en met wie we een diepte-interview kunnen houden.
 
Op basis van de peilingen eind september hebben we de top tien uitgenodigd. De PVV en de VVD zijn niet ingegaan op onze uitnodiging en de ChristenUnie heeft onze uitnodiging aan zich voorbij laten gaan vanwege de zondagsrust.

Kijk meer:

luister de podcast

Buitenhof is als podcast gratis terug te luisteren via alle reguliere podcastapps op pc, tablet en smartphone, zoals iTunes, Stitcher en Overcast.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen wie er zondag aanschuift voor een mooi gesprek, stevige discussie of goed debat. En krijg na de uitzending een nieuwsbrief met Het beste van Buitenhof. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier.