Over Buitenhof

Welkom op de website van Buitenhof, het wekelijkse discussieprogramma van de VPRO, AVROTROS en BNNVARA met interviews, opinies en debatten.

Op deze website vindt u informatie over het programma en de afleveringen. Ook zijn alle uitzendingen in het geheel of per gesprek hier terug te kijken.

Buitenhof bespreekt politiek en actualiteit in diepte-interviews, debatten of discussies. Met gezaghebbende gasten uit binnen- en buitenland, van politici en ceo’s tot originele denkers en opiniemakers afwisselend gepresenteerd door Pieter Jan Hagens, Twan Huys en Maaike Schoon.

Buitenhof is een samenwerkingsverband van AVROTROS, BNNVARA en VPRO

uitzending: zondag 12:10 uur NPO1
herhaling: maandag 9:30 uur NPO2

uitzending bijwonen?

In verband met het corona-virus zien wij ons genoodzaakt maatregelen te nemen om zowel medewerkers van Buitenhof als ons aanwezige publiek te beschermen. Daarom hebben we besloten geen publiek toe te laten bij de opnames van Buitenhof. Lees meer.

Buitenhof zendt iedere zondag live uit vanuit studio De Veemvloer te Amsterdam.

nieuwsbrief

Wie zijn de gasten in Buitenhof? Krijg als eerste te horen wie er zondag aanschuift voor een mooi gesprek, stevige discussie of goed debat. En krijg na de uitzending een nieuwsbrief met Het beste van Buitenhof. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

colofon

Presentatie (afwisselend): Pieter Jan Hagens, Twan Huys, Maaike Schoon
Redactie: Pieter Jan Hagens, Twan Huys, Maaike Schoon, Barbara Bos, Mohammed El Baroudi, Urs Klaver, Britt Stubbe, Sakti Khedoe, Lisa Boekeloo
Stage: Noor Mekel
Eindredactie: Lieke Kwant
Productie: Annechien Braak, Jenny Borger
Regie: Odette Toeset, Pieter de Bruijn, Wendy Tames