Buitenhof gemist? Vanaf nu kunt u de uitzendingen ook gratis terugluisteren via uw smartphone, pc of tablet. Handig voor op de fiets, in de auto of tijdens het sporten.

De Buitenhof-podcast

Vanaf nu kunt u de uitzendingen van Buitenhof ook gratis als podcast beluisteren in iTunes en Stitcher.

Wat is een podcast?

Een podcast is een audio-uitzending. In programma's als iTunes en Stitcher kunt u zich er op abonneren. U kunt ook losse uitzendingen downloaden of streamen op uw smartphone, tablet of pc.

Hoe abonneer ik mij?


iTunes (voor Apple)
Open iTunes en ga naar de iTunes Store. Via het zoekveld geheel rechtsboven kunt u nu zoeken naar Buitenhof. In het resultatenoverzicht klikt u op de podcast naar wens. U bent nu op de podcastpagina van Buitenhof. Klik hier op 'Abonneer mij.' De nieuwste uitzendingen van Buitenhof worden nu wekelijks gedownload.

'Podcasts' (voor iPhone)
Op alle iPhones staat de standaardapp 'Podcasts' (met een paars embleem). Rechts onderin het scherm staat de optie 'Zoek.' U kunt nu zoeken naar Buitenhof. In het resultatenoverzicht klikt u op de podcast naar wens. U bent nu op de podcastpagina van Buitenhof. Klik hier op 'Abonneer mij.' De nieuwste uitzendingen van Buitenhof worden nu wekelijks gedownload. Een andere gebruiksvriendelijke podcastapp voor iPhone is Overcast (te downloaden via de App Store).

Android
Op de meeste Android-apparaten is geen standaardapp voor podcasts geïnstalleerd. Via de Play Store kunt u een podcastapp downloaden, zoals Stitcher. Andere gebruiksvriendelijke apps zijn Podcast Addict en BeyondPod. Open vervolgens de podcastapp en zoek naar 'Buitenhof'.

Desktop
Een aantal podcastmanagers voor desktop zijn iTunes (MAC OS X, iTunes), gPodder ( Windows, MAC OS X, Linux, Nokia N9, Blackberry, Sailfish, Android) en Miro (Windows).

RSS-feed

De RSS-feed van Buitenhof vindt u hier. Enkele goede RSS-readers zijn Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.