Buitenhof

Bernard Wientjes, Han ten Broeke, Harry van Bommel, Otto Fricke, Rolf Dieter Krause

Buitenhof

Bernard Wientjes, Han ten Broeke, Harry van Bommel, Otto Fricke, Rolf Dieter Krause

Buitenhof 8 september 2013:

*Bernard Wientjes
In Buitenhof voorzitter Wientjes van VNO-NCW over het prille economisch herstel en de roerige start van het nieuwe politieke seizoen en de vraag wat ondernemers verwachten van komende Prinsjesdag.

*De week van president Obama
President Obama is in zwaar weer beland met zijn voornemen om een beperkte militaire actie tegen Syrië uit te voeren. Het kost hem de grootste moeite steun te verwerven. Internationaal en nationaal. Hoe zit dat met een belangrijk bondgenoot als Nederland? Moeten wij de VS steunen of een kritisch geluid laten horen? En hoe moeten we de Nederlandse - nu in Turkije gestationeerde Patriot raketten - inzetten als straks raketten door het Midden-Oosten rondvliegen? Een debat tussen Han ten Broeke, VVD Tweede Kamerlid en SP collega Harry van Bommel.

*Duitse verkiezingen
In de laatste aflevering in de serie over de Duitse verkiezingen is het belangrijkste thema Europa. Lange tijd speelde dit onderwerp nauwelijks een rol in de campagne, maar afgelopen week kwam daar verandering in. Een debat tussen Otto Fricke, lid van de Bondsdag voor de liberale FDP en Rolf Dieter Krause, hoofd van studio Brussel van de Duitse omroep ARD.

Schuim&As met Wim Pijbes

advertentie