Buitenhof bespreekt politiek en actualiteit in diepte-interviews, debatten of discussies. Met gezaghebbende gasten uit binnen- en buitenland van politici en CEO’s tot originele denkers en opiniemakers afwisselend gepresenteerd door Pieter Jan Hagens, Twan Huys en Maaike Schoon.

Buitenhof is een samenwerking van AVROTROS, BNNVARA en VPRO

Buitenhof is terug op NPO1 op 28 augustus 2022

zondag 12:10 uur NPO1

Het Buitenhof-seizoen zit erop. En wederom was het een bewogen jaar: we waren getuige van de langste formatie in de Nederlandse geschiedenis, de coronagolven volgden elkaar op, ons land ging van lockdown naar lockdown, de economische groei stagneerde en de oorlog in Oekraïne legde de Europese afhankelijkheid van Russisch gas bloot. 
De Buitenhof-redactie een aantal belangwekkende gesprekken van het afgelopen seizoen geselecteerd die een buitengewone indruk achterlieten en zeer de moeite waard zijn om nog eens te bekijken.
Lees meer >

Kijk alle gesprekken >

nieuwsbrief: blijf op de hoogte

Wie zijn de gasten in Buitenhof? Krijg als eerste te horen wie er zondag aanschuift voor een mooi gesprek, stevige discussie of goed debat. En krijg na de uitzending een nieuwsbrief met Het beste van Buitenhof. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.