Kijktip Marathongast Coen Teulings

Deze feestdagen geven bekende VPRO'ers een luister- of televisietip. Vandaag een speciale gast: Coen Teulings. De econoom en ex-directeur van het Centraal Planbureau (CPB) is 29 december te gast bij het marathon-interview op Radio 1.

Televisietip: Homeland

Marathon-gast Coen Teulings:

'Ik kijk niet veel televisie, heb maar een beperkt overzicht. Maar mijn favoriete serie is Homeland. Het is ontspannen televisie, een goede manier om aan het einde van een drukke avond af te kicken. Het is bovendien een aardige weergave van de dubbelheid van de War on Terror en dat vanuit Amerikaans perspectief.'

Homeland is een Amerikaanse serie en wordt elke zondagavond uitgezonden door BNN op NED3. om 20.24 uur. Deze zondagavond dus even opnemen, want tussen 20.00- en 23.00 uur is Coen Teulings live te horen op Radio1 tijdens het marathon-interview. Met hem praten we onder meer over de Europese crisis: hoe gaan we die redden? Welke rol kan de politiek spelen? Is dit de ernstigste crisis in het bestaan van de EU? Kan het zelfs het einde van de unie betekenen? En hoe solidair moeten we zijn met landen als Griekenland en Spanje? En wat kunnen wij leren van het Verenigd Koninkrijk?

Marathon-interview Coen Teulings & Ellen van Dalen
zondag 29 december, 20.00-23.00 uur, Radio 1