correspondent op de kaart

ellen van dalen

correspondent op de kaart

ellen van dalen

Bekijk onze correspondentenkaart: met daarop meer dan 210 Nederlandse en Vlaamse journalisten die werken als correspondent over de grens. Vind in een oogwenk een stringer of verslaggever ter plekke.

Hoe werkt het?

Correspondent Katy Sherriff (Brazilië)

Zoom in om per stad de correspondenten te zien, of tik de Engelse naam van de stad in het zoekvenster. Op sommige plekken is het 'druk', zoals New York, Moskou, Brussel, Rio de Janeiro, São Paulo, Rome en Parijs. Vergroot daar met je muis de stad totdat er meerdere ballonnen naast elkaar verschijnen. Door op de ballonnen te klikken verschijnen de gegevens van de correspondent.

De Buitenlandredactie zette in 2014 samen met VPRO Buitenland deze overzichtskaart van alle Nederlandstalige correspondenten op. Momenteel wordt deze kaart door de Buitenlandredactie bijgewerkt, nog niet alle gegevens zijn ingevoerd.

Ben je correspondent en sta je nog niet op de kaart? Stuur een mail met je contactgegevens naar redactie@debuitenlandredactie.nl. Eventueel met url of embed codes, zodat we ook artikelen, video's, foto's of audio kunnen embedden.

Jouw actie-foto uitgelicht? Mail ons!

 

Wat doe jij deze week?

De kaart is vernieuwd!  Volg de aanwijzingen hieronder.

Wat doe jij deze week? Laat het ons weten! Via twitter (@vprobuitenland) aan ons en je collega's.

We verversen de agenda elke maandag. Laat ons weten welke reis je gaat maken. De drie meest opzienbarende lichten we uit! Zo laat je je zien aan je collega's en misschien zelfs nieuwe opdrachtgevers.

meer weten over de correspondenten

Wil je meer weten over de correspondenten, wat ze doen en hoe het ze vergaat? Klik dan hier, voor de pagina van de Buitenlandredactie.