Grimsby

2016, Louis Leterrier, 82 minuten
JKHFE

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 2016. Komedie van Louis Leterrier. Met o.a. Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Isla Fisher, Penélope Cruz en Rebel Wilson.

VPRO Cinema

De beste huurmoordenaar van MI6 heeft een broer. Helaas voor de hitman betreft het een fanatieke voetbalsupporter uit het berooide Engelse vissersdorpje Grimsby. Nobby heeft alles wat een man uit Grimsby zich maar zou kunnen wensen: 9 kinderen en de aantrekkelijkste vrouw uit het noorden van Engeland. Er ontbreekt slechts één ding aan zijn geluk: zijn kleine broertje, Sebastian. Nadat ze als kinderen door verschillende families werden geadopteerd, bracht Nobby 28 jaar door met zoeken naar Sebastian. Wanneer hij eindelijk diens locatie achterhaalt, gaat Nobby op pad om zich met zijn broer te herenigen. Wat hij echter niet weet, is dat zijn broer niet alleen een MI6-agent is, maar dat deze net een complot heeft blootgelegd dat de hele wereld in gevaar zou kunnen brengen.

credits

Regie:
Louis Leterrier
Cast:
Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Isla Fisher, Penélope Cruz, Rebel Wilson, Scott Adkins, Ian McShane, Annabelle Wallis, Tamsin Egerton
Scenario:
Sacha Baron Cohen, Phil Johnston, Peter Baynham
Productie:
Sacha Baron Cohen, Nira Park
Camera:
Oliver Wood
Muziek:
David Buckley, Erran Baron Cohen
Montage:
Jonathan Amos, Evan Henke, James Thomas
Kijkwijzer:
JKHFE
Jaar:
2016
Genres:
Komedie, Actiefilm
Landen:
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Grimsby (2016) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer