The Magnificent Seven

2016, Antoine Fuqua, 132 minuten
JD

Verenigde Staten 2016. Western van Antoine Fuqua. Met o.a. Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio en Lee Byung-hun.

VPRO Cinema

De meedogenloze industrieel Barholomew Bogue terroriseert het wildweststadje Rose Creek. Na een bloedige aanval van Bogue en zijn handlangers schakelen de wanhopige inwoners zeven mannen in om hen te beschermen. De huurlingen, aangevoerd door Sam Chisolm, hebben een week de tijd om het stadje om te bouwen tot een fort en de bewoners te leren zichzelf te verdedigen. Tijdens de gewelddadige confrontatie met Bogue en zijn leger blijkt dat het de "magnificent seven" niet alleen om het geld te doen is. Een meedogenloze industrieel terroriseert een wildweststadje. De wanhopige inwoners schakelen zeven huurlingen in om hen te beschermen. Gaandeweg blijkt dat het de huurlingen niet alleen om het geld te doen is.

credits

Regie:
Antoine Fuqua
Cast:
Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo, Peter Sarsgaard, Haley Bennett, Martin Sensmeier
Scenario:
Richard Wenk, Nic Pizzolatto
Productie:
Roger Birnbaum, Todd Black
Camera:
Mauro Fiore
Muziek:
Simon Franglen, James Horner
Montage:
John Refoua
Kijkwijzer:
JD
Jaar:
2016
Genres:
Western, Actiefilm
Trefwoorden:
Remake
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
1 uitzending

The Magnificent Seven (2016) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
dinsdag 01 oktober
RTL 7
20:30 - 23:10

Reageer