Verenigde Staten 1985. Actiefilm van Andrew Davis en Andy Davis. Met o.a. Chuck Norris, Henry Silva, Bert Remsen, Molly Hagan en Joseph Guzaldo.

VPRO Cinema

Het net dat Norris samen met zijn team geduldig gespannen heeft om een belangrijke drugsbende op te rollen, sluit zich eindelijk. Twee van zijn mannen zullen een deal afsluiten, waarna de politie zal toeslaan. Op het ogenblik dat hij het bevel tot aanval wil geven, verschijnt een concurrerende bende, die iedereen afmaakt en met drugs en geld aan de haal gaat. Norris zet nu alles op alles om hen te liquideren. Veel geweld en karate in deze middelmatige actie-thriller, die goed gemaakt werd, maar verder weinig te bieden heeft. Norris kan door de beugel in de actiescènes, maar wanneer er werkelijk geacteerd moet worden, geeft hij niet thuis. Clichématig scenario van Michael Butler, Dennis Shryack en Mike Gray. Frank Tidy stond achter de camera.

credits

Regie:
Andrew Davis, Andy Davis
Cast:
Chuck Norris, Henry Silva, Bert Remsen, Molly Hagan, Joseph Guzaldo, Mike Genovese, Nathan Davis, Ralph Foody, Dennis Farina
Camera:
Frank Tidy
Muziek:
David Frank
Jaar:
1985
Genres:
Actiefilm, Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Code of Silence (1985) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken