Così come sei

1978, Alberto Lattuada, 110 minuten

Italië/Spanje 1978. Komedie van Alberto Lattuada. Met o.a. Marcello Mastroianni, Nastassja Kinski, José María Caffarel, Francisco Rabal en Monica Randal.

VPRO Cinema

Een architect van middelbare leeftijd laat zich het hof maken door een vrijgevochten jong meisje, totdat hij hoort dat ze de dochter is van een overleden vriendin en hoogstwaarschijnlijk zijn eigen kind. Voor haar maakt het geen verschil uit, maar uiteindelijk zal ze hem precies zo verlaten als haar moeder eertijds. Het goede spel van Mastroianni gaat ietwat verloren in de al te decoratieve aanpak, waardoor met name de liefdessc[KA2]enes een reeks poses voor pikante foto`s lijken (en zí[KA1]jn, want de foto's kregen een betere verspreiding dan de film zelf). Voor wie Lattuada's fascinatie voor heel jonge meisjes niet deelt, worden alle opnamen van Kinski danig vervelend. Mogelijk incestmotief is niet meer dan een extraatje bij de generatiekloof.

credits

Regie:
Alberto Lattuada
Cast:
Marcello Mastroianni, Nastassja Kinski, José María Caffarel, Francisco Rabal, Monica Randal, Barbara De Rossi, Giuliana Calandra
Scenario:
Enrico Oldoini, Alberto Lattuada
Productie:
Giovanni Bertolucci
Camera:
José Luis Alcaine
Muziek:
Ennio Morricone
Montage:
Sergio Montanari
Jaar:
1978
Genres:
Komedie, Erotiek, Drama
Trefwoorden:
Tragikomedie, Seksfilm
Landen:
Italië, Spanje


op televisie
0 uitzendingen

Così come sei (1978) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer