La Donneuse

1975, Jean-Marie Pallardy, 90 minuten

Frankrijk/België 1975. Erotiek van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Beba Loncar, Jean-Marie Pallardy, Willeke van Ammelrooy, Rutger Hauer en Louise Allard.

VPRO Cinema

Een miljonairsdochter kan geen kinderen krijgen en haalt haar echtgenoot over om mee te werken aan een kunstmatige inseminatie bij een vrouw, die onbekend moet blijven. De echtgenoot komt echter toch achter haar identiteit en zoekt haar op in Amsterdam, waar zij vervolgens een innige relatie aangaan. Ondraaglijk sentimentele, na[KA3]ieve seksfilm kabbelt maar wat voort. Gelukkig zijn Willeke en Amsterdamse locatie bij de hand om een en ander nog juist bezienswaardig te houden. Meeste versies ternauwernood 74m. Ook bekend als NAKED AND LUSTFUL. (In 1979 werd de helft van de gemaakte opnamen gebruikt als een vloeiende overgang tussen een aantal willekeurige porno- scènes; de titel werd: TREMBLEMENTS DE CHAIR.)

credits

Regie:
Jean-Marie Pallardy
Cast:
Beba Loncar, Jean-Marie Pallardy, Willeke van Ammelrooy, Rutger Hauer, Louise Allard, Pierre Valéry, André Koob, Bernard Musson, Georges Dobange, Jean Gillard
Jaar:
1975
Alt. titels:
Donneuse, La, Tremblements de chair, Naked and Lustful, Naked & Lustful
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Seks
Landen:
Frankrijk, België


op televisie
0 uitzendingen

La Donneuse (1975) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer