Verenigd Koninkrijk 1989. Horror van Zelda Barron. Met o.a. Lauren Hutton, Cliff De Young, Robert Beltran, Viveka Davis en Renée Estevez.

VPRO Cinema

Een heel laat vervolg op de klassieke cultfilm THE WICKER MAN (1973), die uitgelopen is op een idiote ex-horror-exploitatiefilm over gedoe rondom de mythe van de Minotaurus (half man, half stier) en gesitueerd is kwa verhaal op Kreta (maar in werkelijkheid gedraaid is in Joegoeslavi[KA3]e met behulp van plaatselijk talent waaronder de verdachte aanrander Goncic). Het verhaal speelt in een een sportinstituut waar aanlokkelijke sportieve Amerikaanse jongedames zich op de Olympische Spelen kunnen voorbereiden. Er wordt geoefend voor een stierendans (Bulldance) met rare stierenmaskers op, zodat de identiteit van de kwade genius in dit werkje niet direct onthuld is. Rommelige regie. Ook bekend als BULLDANCE.

credits

Regie:
Zelda Barron
Cast:
Lauren Hutton, Cliff De Young, Robert Beltran, Viveka Davis, Renée Estevez, Christine Harnoz, Samantha Mathis, Renee Props, Svetislav Goncic, Enver Petrovci
Muziek:
Hard Rain
Jaar:
1989
Alt. titels:
Bulldance
Genres:
Horror, Erotiek
Trefwoorden:
Seks
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen

Forbidden Sun (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken