Verenigde Staten 1931. Drama van B. Reeves Eason en Armand Schaefer. Met o.a. Harold Grange, Dorothy Gulliver, Tom Dugan, Gwen Lee en Francis X. Bushman Jr..

VPRO Cinema

Serial in twaalf hoofdstukken. Voetbaldrama rond de beide topsterren Grange en Bushman, tevens goede vrienden. De eerste komt erachter dat zijn vriend in het geheim getrouwd is met Lee, hetgeen tegen de regels van hun club ingaat; bij ontdekking kan hij zijn sportcarrière wel vergeten. Lee chanteert Bushman: betaal, of ik vertel dat je getrouwd bent. Van pure narigheid komt Bushman daardoor in aanraking met een gokkersbende. Grange grijpt in maar wordt dan zelf de club uitgetrapt. Dan gaat hij de bende te lijf en weet zijn naam te zuiveren. Ford Beebe, Wyndham Gittens en Helmer Bergman schreven het draaiboek. Benjamin Kline, Ernest Miller en Tom Galligan verzorgden het camerawerk voor deze Mascot-serial.

credits

Regie:
B. Reeves Eason, Armand Schaefer
Cast:
Harold Grange, Dorothy Gulliver, Tom Dugan, Gwen Lee, Francis X. Bushman Jr., Theodore Lorch, Walter Miller, Edward Hearn, Ernie Adams, Tom London
Jaar:
1931
Alt. titels:
Galloping Ghost, The
Genres:
Drama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Galloping Ghost (1931) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken