Graveyard Shift

1990, Ralph S. Singleton, 86 minuten

Verenigde Staten 1990. Horror van Ralph S. Singleton en Ralph Singleton. Met o.a. Kelly Wolf, Stephen Macht, Brad Dourif, Andrew Polizos en David Andrews.

VPRO Cinema

De kelders van een wolweverij worden geteisterd door een horde ratten. Nadat een werknemer is gedood, vreest de snode ondernemer die tot een hogere satanische macht behoort dat de gezondheidsinspectie op bezoek komt en dat dit nadelig voor hem zal aflopen. Hij weet enkele vrijwilligers zover te krijgen dat ze de kelders gaan schoonmaken, maar die komen voor knagende problemen te staan. Idioot scenario van John Esposito, gebaseerd op een kort verhaal van Stephen King. De film is niet dreigend of spannend, de acteurs doen maar wat, op Dourif na die schitterend acteert als rattenverdelger. Van enig hoe en waarom in het verhaal is geen enkele sprake. Naar het einde toe wordt de film bijzonder verward. Het valt zelfs de meest onkritische toeschouwer op dat aan speciale effecten bijna geen cent werd uitgegeven. Achter de camera stond Peter Stein.

credits

Regie:
Ralph S. Singleton, Ralph Singleton
Cast:
Kelly Wolf, Stephen Macht, Brad Dourif, Andrew Polizos, David Andrews, Ilona Margolis, Andrew Divoff, Robert Allen Beuth, Minor Rootes
Scenario:
John Esposito
Productie:
William G. Dunn, Lester Berman
Camera:
Peter Stein
Muziek:
Anthony Martinelli, Brian Banks, Anthony Marinelli
Montage:
Randy Jon Morgan, Jim Gross
Jaar:
1990
Alt. titels:
Stephen King's Graveyard shift
Genres:
Horror
Trefwoorden:
Satanisme
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Graveyard Shift (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer