In Gold We Trust

1989, Phillip Chalong, 88 minuten

Verenigde Staten/Thailand 1989. Actiefilm van Phillip Chalong. Met o.a. Jan-Michel Vincent, Sam Jones, Sherrie Rose, James Phillips en Michi McGee.

VPRO Cinema

Wie niet op de logica en de geloofwaardigheid let, en niet al te kritisch is, kan zich vermaken met het verhaal over ex- commando Vincent die op zoek gaat naar een groep soldaten, die tijdens de Vietnam-oorlog werden vermist. Ze zijn er nog en hebben het goud ter waarde van 54 miljoen dollar buitgemaakt dat bedoeld was om hen vrij te kopen van een plaatselijke krijgsheer en dat was weer een politieke stunt van een miljardair, die tot senator gekozen wil worden. De dames aan beide zijden van actie zijn snoepjes. Het verhaal van Norman Puemin werd door Tony S. Suvat en Buncherd Dhawee tot scenario bewerkt. Direct op video uitgekomen zonder in de zalen in première te gaan. Regisseur Chalong heet in werkelijkheid Chalong Pakdeevichit.

credits

Regie:
Phillip Chalong
Cast:
Jan-Michel Vincent, Sam Jones, Sherrie Rose, James Phillips, Michi McGee, Robert Cespedes, Nappon Gomarachun, Christoph Kluppel
Muziek:
Hummie Mann
Jaar:
1989
Genres:
Actiefilm, Avonturenfilm
Trefwoorden:
Avonturenfilm
Landen:
Verenigde Staten, Thailand


op televisie
0 uitzendingen

In Gold We Trust (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer