Infidélités

1974, Jean-François Davy, 85 minuten

Frankrijk 1974. Drama van Jean-François Davy. Met o.a. Gilles Milinaire, Albane Navizet, Jean Roche, Orlane Paquin en Pierre Oudry.

VPRO Cinema

Een reclameman en zijn echtgenote geven elkaar de sleur van het huwelijksleven niet toe, evenmin als hun buitenechtelijke partners. Tijdens een logeerpartij van vrienden wordt opeens alles in de openbaarheid gebracht en in het resulterende groepsseks-spelletje wakkert ook de begeerte naar elkaar weer op, hoewel de vrouw zich afvraagt hoelang de impulsen van buitenaf en haar eigen aantrekkelijkheid werkzaam zullen blijven. Een ambitieuze poging om (niet zo) softe porno een psychologische uitdieping te geven. De zorgvuldige aandacht voor het acteren en de vormgeving is in veel opzichten prijzenswaardig, maar schiet zijn doel voorbij, omdat het gespecialiseerde publiek geen boodschap heeft aan ontnuchterende bespiegelingen over de keerzijde van seksuele vrijheid, terwijl het andere publiek het kan stellen zonder de verplichte nummertjes.

credits

Regie:
Jean-François Davy
Cast:
Gilles Milinaire, Albane Navizet, Jean Roche, Orlane Paquin, Pierre Oudry, Virgnie Vignon, Mona Mour, Joëlle Coeur, Yvan Julien
Muziek:
Allan Reeves
Jaar:
1974
Genres:
Drama, Erotiek
Trefwoorden:
Psychologisch drama, Seks
Landen:
Frankrijk


op televisie
0 uitzendingen

Infidélités (1974) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer