Duitsland 1978. Erotiek van Günter Otto. Met o.a. Peter Steiner, Anita König, Franz Muxeneder, Erich Kleiber en Erika Baumgartner.

VPRO Cinema

Twee Beierse gabbers, die bij een locaal spoorweglijntje werken, mogen niet naar het huwelijksfeest van de burgemeester en zij besluiten zich te wreken door wat grapjes uit te halen met het huwelijksbed. De spoorwegmaatschappij ziet intussen het nut niet in voor verdere exploitatie en de twee vrienden gaan op eigen kosten de zaak runnen, met een orkestje op de trein en een half dozijn knappe meiden als hostessen die zowel mannelijke als vrouwelijke passagiers seksueel verwennen. Het succes loopt uit de hand, de burgemeester revancheert zich door de trein te kopen, onze vrienden staan opnieuw op straat, maar niet voor lang, want zij besluiten zich te herscholen in de restaurantwereld waar zij ook weer knappe Beierse deernen als 'kelnerinnen' aan het werk zetten. Het scenario van deze Tiroler seksfilm is van F.G.Marcus en het hele geval is onder een klein half dozijn titels wereldwijd verspreid: DE TIROLER SEKSEXPRES, TRAIN DE PLAISIR, LASS KNACKEN, WILLY! ODER DIE VERSAUTE HOCHZEITSNACHT. Zie: 'Tiroler' seks-films.

credits

Regie:
Günter Otto
Cast:
Peter Steiner, Anita König, Franz Muxeneder, Erich Kleiber, Erika Baumgartner, Rosl Mayr, Renate Kasche, Georg Einerdinger, Judith Fritsch, Jean Droze, Sepp Gneissl
Muziek:
Peter Weiner
Jaar:
1978
Alt. titels:
Lass Knacken, Willy! Oder die versaute Hochzeitsnacht, Train de plaisir
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Seksfilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen