Lady Mobster

1988, John Llewellyn-Moxey, 100 minuten

Verenigde Staten 1988. Misdaad van John Llewellyn-Moxey en John Llewellyn Moxey. Met o.a. Susan Lucci, Michael Nader, Roscoe Born, Thom Bray en Al Ruscio.

VPRO Cinema

Lucci`s vader is een advocaat, die onder zijn cli[KA3]enten ook leden van de maffia telt. Als haar ouders worden vermoord, ontsnapt zij ternauwernood; ze is nog een kind en ze wordt opgenomen door de maffia-familie waarvoor haar vader werkte. Ze groeit op en studeert af als juriste en trouwt met maffia-zoon Born, die algauw wordt koudgemaakt. Ze wordt verliefd op gangster Nader en ontdekt dat boef Ruscio de kwade genius achter alle narigheid is (inclusief haar ouders) en ze rekent af met hem, waarbij Nader sterft, en zij wordt de nieuwe 'Peetvader'. Een routinefilmpje over de eer, trouw, moord en wraak, waarbij gepoogd is een slaatje te slaan uit de eerdere tv-film MAFIA PRINCESS met Lucci in de hoofdrol.

credits

Regie:
John Llewellyn-Moxey, John Llewellyn Moxey
Cast:
Susan Lucci, Michael Nader, Roscoe Born, Thom Bray, Al Ruscio, Joseph Wiseman, Tom Everett, Hy Anzell, Norman Alden, Anthony James, Jon Cypher, Thom Brey
Jaar:
1988
Alt. titels:
Die Super-Lady
Genres:
Misdaad, Actiefilm, Thriller
Trefwoorden:
Gangsterfilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Lady Mobster (1988) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer