Verenigde Staten 1990. Komedie van Emilio Estevez. Met o.a. Charlie Sheen, Emilio Estevez, Leslie Hope, Keith David en Dean Cameron.

VPRO Cinema

Sheen en Estevez zijn vuilnismannen in een badplaats in Californië. Op een dag doen ze een vreemde ontdekking: in een afvalcontainer bevindt zich het lijk van een onlangs verdwenen gemeenteraadslid. Hij is het slachtoffer geworden van de gewetenloze directeur van een chemisch bedrijf, die wilde voorkomen dat het raadslid zou onthullen dat de firma honderden vaten giftig afval in zee stortte. Een belastend geluidsbandje komt toevallig in het bezit van een buurman van Sheen, en voor ze het weten zitten ze tot over hun oren in de rottigheid. Stompzinnige komedie die wil opkomen voor het milieu, maar niet kan boeien. De broertjes Sheen en Estevez doen hun best, maar laatstgenoemde had de regie beter aan een ervarener iemand kunnen overlaten. Estevez schreef ook het scenario. Achter de camera stond Tim Suhrstedt.

credits

Regie:
Emilio Estevez
Cast:
Charlie Sheen, Emilio Estevez, Leslie Hope, Keith David, Dean Cameron, John Getz, Cameron Dye, John Putch, Tommy Hinckley, Darell Larson
Scenario:
Emilio Estevez
Camera:
Tim Suhrstedt
Muziek:
Stewart Copeland
Jaar:
1990
Genres:
Komedie, Actiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Men at Work (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken